Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για Τόκιο προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων. Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές του ομίλου μας Θεόδωρος Λαπίκωφ, που θα αγωνιστεί με το πλήρωμα της τετρακώπου χωρίς πηδαλιούχο εφήβων και Γεώργιος Μακρυγιάννης, που θα αγωνιστεί με το πλήρωμα της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο εφήβων.

Ευχόμαστε σε όλη την αποστολή καλή επιτυχία!

Συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας Φωτεινή Σαρρή, Ειρήνη Λάκκα, Λεμονιά Μακρυγιάννη, Βικτώρια Λαπίκωφ, Ξανθή Γούτα και Δέσποινα Μπούζμπα για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην λίμνη των Ιωαννίνων από 20 έως 21 Ιουλίου. Οι τέσσερις πρώτες αγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό της τετρακώπου χωρίς πηδαλιούχο κορασίδων και κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Οι δυο τελευταίες αγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο κορασίδων και κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

Ο αθλητής μας Παναγιώτης Μακρυγιάννης κλήθηκε και συμμετείχε στο Κοινόβιο Ανάπτυξης της Εθνικής Ομάδας, μαζί με 24 άλλους αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη χώρα, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς από 29 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου.

Το Δ.Σ. του Ομίλου μας συγχαίρει τους αθλητές μας και τον προπονητή Αναστάσιο Λαπίκωφ για τις επιτυχίες τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους να κρατάνε το σωματείο μας ψηλά στην πανελλήνια κατάταξη, αλλά και στην αγάπη και αποδοχή όλου του κωπηλατικού κόσμου.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.