Στοίχημα: Τα φαβορί της Πρέμιερ Λιγκ



Μακροχρόνια Premier League 2019/20

Ανέκαθεν τα μακροχρόνια στοιχήματα αποτελούσαν πόλο έλξης για πολλούς παίχτες του στοιχήματος ειδικά σε μεγάλες διοργανώσεις όπως, το καλύτερο και ακριβότερο κατά τεκμήριο πρωτάθλημα στον κόσμο, αυτό της Premier League. Η νίκη της Βίλα επί της Ντέρμπι με 2-1 στον τελικό των Play Off στο Γουέμπλεϊ συμπλήρωσε το παζλ των 20 ομάδων της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Οι άλλες 2 ομάδες που ανέβηκαν από την Τσάμπιονσιπ είναι η Νόριτς και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με τις μεταγραφές να θέλουν ακόμα μια εβδομάδα να τελειώσουν καθώς την Παρασκευή έχουμε σέντρα οι αγορές για τα μακροχρόνια στοιχήματα προσελκύουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων παιχτών. Παρακάτω, θα δούμε τις κυριότερες από αυτές κάνοντας και μια πρώτη εκτίμηση με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Νικητής Premier League

Στις 9 Αυγούστου η σέντρα με την Λίβερπουλ να κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον βρίσκεται στο αν η Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουρντιόλα θα καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Για τους Book είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί καθώς πλέον παίζει σε απόδοση 1.45, με την περσινή νικήτρια του Champions League και δεύτερη στην τελική κατάταξη Λίβερπουλ να ακολουθεί σε απόδοση 3.75 στην Bwin. Οι υπόλοιπες ομάδες του Big 6 βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση, καθώς η Τότεναμ που πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πληρώνει απόδοση 20.00, η Τσέλσι που κατέκτησε το Europa League ακολουθεί σε απόδοση 35.00 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρσι έμεινε εκτός Ευρώπης δίνεται σε απόδοση 40.00. Την εξάδα συμπληρώνει η φιναλίστ του περσινού τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, Άρσεναλ σε απόδοση 75.00.

Η μάχη της τετράδας

Μεγάλη αναμένεται να είναι η μάχη και για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σίτυ στο 1.03 και Λίβερπουλ στο 1.09 θεωρούνται σίγουρες για την τετράδα, ενώ ακολουθούν Τότεναμ στο 1.55 και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 1.95. Από κοντά η Τσέλσι στο 2,05 και η Άρσεναλ στο 2.25. Αρκετά μακριά η Έβερτον σε απόδοση 16.00.

Η μάχη του υποβιβασμού

Σκληρή αναμένεται να είναι και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην φετινή Πρέμιερ. Πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που ανέβηκε φέτος σε απόδοση 1.65. Δεύτερο φαβορί η Νόριτς σε απόδοση 2.00 που επίσης ανέβηκε φέτος. Τρίτο φαβορί η Μπέρνλι στο 2.65 και ακολουθεί η Μπράιτον που πέρσι την γλίτωσε σε απόδοση 3.00. Η τρίτη ομάδα που ανέβηκε μέσα από τη διαδικασία των Πλέι οφ η Άστον Βίλα βρίσκεται σε απόδοση 3.50. Οι Book φαίνεται ότι εκτιμούν όχι μόνο την εμπειρία και το status της Βίλα, αλλά και τις καλές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Πρώτος Σκόρερ

Από τα μακροχρόνια που πάντα τραβάνε τα πονταρίσματα των παιχτών είναι και αυτό του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Φαβορί ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ σε απόδοση 5.00, με τον Αιγύπτιο σταρ της Λίβερπουλ Σαλάχ να ακολουθεί σε απόδοση 6.00. Τρίτο φαβορί ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ σε απόδοση 7.00, με την τετράδα να συμπληρώνεται από τον Σέρχιο Αγκουέρο της Σίτυ σε απόδοση 8.00. Σε διψήφια απόδοση ο Σενεγαλέζος Μανέ της Λίβερπουλ σε απόδοση 10.00.

Μια πρώτη εκτίμηση

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή και με τις μεταγραφές να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα όποια πρόβλεψη είναι πολύ δύσκολη. Ωστόσο, αναμφίβολα η Σίτι δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα, καθώς δύσκολα η Λίβερπουλ –που μέχρι στιγμής δεν έχει ενισχυθεί- θα κάνει τόσο καλό πρωτάθλημα όπως πέρσι. Στην μάχη της τετράδας Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ βρίσκονται πολύ κοντά, με την Τσέλσι στα δικά μου μάτια να έχει ένα ελαφρί προβάδισμα. Όσον αφορά την μάχη του υποβιβασμού ίσως αξίζει το 3.00 της Μπράιτον που δεν φαίνεται να την γλιτώνει και δεύτερη χρονιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.