Μάλαμας: Διέκοψε συναυλία για καπνογόνο που άναψε ανεγκέφαλος – Σβήστε το γαμ@@@! Δείτε το βίντεο



Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που κάποιοι από τους θεατές άναψαν καπνογόνο, σε έναν χώρο όπου υπήρχαν πεύκα και ήταν μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Η κίνηση αυτή έφερε την άμεση αντίδραση του μουσικού, ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τη συναυλία.

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα. Ο διάσημος καλλιτέχνης εκτελούσε τα τραγούδια του, όταν κάποιοι από τους μπροστινούς θεατές άναψαν ένα καπνογόνο, μία κίνηση που ενόχλησε ιδιαίτερα τον μουσικό.

“Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως”, είπε ο τραγουδιστής ενώ εξακολουθούσε να παίζει μουσική αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή και, με μια του κίνηση, σταμάτησε την ορχήστρα και απευθύνθηκε στους θεατές.

“Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ@@@!”, είπε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την άμεση παρέμβασή του.

Σύμφωνα με πηγές γύρω από τη σκηνή υπήρχαν πεύκα που θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν φωτιά.

 

Η στιγμή που διέκοψε την συναυλία του ο Μάλαμας…..

Δημοσιεύτηκε από It Portal στις Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

 

Από το news247.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μάλαμας: Διέκοψε συναυλία για καπνογόνο που άναψε ανεγκέφαλος – Σβήστε το γαμ@@@! Δείτε το βίντεο

  1. Έχουν μπερδέψει την συναυλία με το γήπεδο ,με αποτέλεσμα να χαλάνε τον κόσμο ο οποίος ξέρει γιατί πηγαίνει και αυτήν η μικρή μάζα που χαλάει συνεχώς τους συγκεκριμένους χώρους αποτελείται από νεαρά άτομα, διχως αρχές μόρφωση και παντελή έλλειψη παιδείας ,απλά αφήσανε μακριά μαλλιά μούσι ανάψανε στριφτό δηλώνουν αναρχικοί δίχως βέβαια να γνωρίζουν την έννοια το να δηλώνεις αναρχικός απλά έτσι τους μάθανε και από μηδενικό που ήτανε γίνανε κατι . μείνετε έξω από αυτούς τους χώρους τους μολύνετε σεβαστείτε τους γυρω σας …

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.