Εκ περιτροπής η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Κοζάνης λόγω διέλευσης υπερμεγεθών φορτηγών – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων φορτίων οχημάτων μεγάλων διαστάσεων.

Τον αποκλεισμό του Α/Κ Καλαμιάς της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τις ώρες 09:30-11:00 από την 01/08/2019 έως 30/08/2019, κάθε Τρίτη και Πέμπτη (πλην της εβδομάδας 12/08/2019 έως 18/08/2019).

Η είσοδος των οχημάτων στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα θα πραγματοποιείται μέσω του Α/Κ Κοίλων. Η έξοδος των οχημάτων από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα της Εγνατίας Οδού, θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Κοίλων ή τον Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας.

Τον ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Ε.Ο. Κοζάνης – Καστοριάς (Ε-20) , στη διασταύρωσή της με τον Α/Κ Καλαμιάς της Εγνατίας Οδού (κατά την ώρα άφιξης του συρμού).

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται αλλά θα διεξάγεται εκ περιτροπής από το ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο δεν θα καταλαμβάνεται από τα υπερμεγέθη οχήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.