Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον Πόντιο γίγαντα Γιώργο Ποζίδη – Δείτε φωτογραφίες



Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους πολιτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, έσπευσαν στον ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Πόντιο Γίγαντα»

Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης τελείται στον ΙΝ Αγίας Σοφίας η εξόδιος ακολουθία του ολυμπιονίκη και επιχειρηματία Γιώργου Ποζίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Στην εκκλησία και στον προαύλιο χώρο επικρατεί πραγματικά το αδιαχώρητο από κόσμο. Πλήθος συγγενών και φίλων του εκλιπόντος, ανάμεσα τους πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές και καλλιτέχνες, έσπευσαν στον ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Πόντιο Γίγαντα» ενώ το προαύλιο της εκκλησίας πλυμμύρισε από στεφάνια και λουλούδια.

Μετά την τελετή της ταφής, στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα για τους συγγενείς και τους φίλους στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης η οικογένεια θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές εις μνήμη του Γεωργίου Ποζίδη στα εξής ευαγή ιδρύματα:
1. Κιβωτός του Κόσμου (Τράπεζα Πειραιώς GR380172023000502303259870)
2. Μέλισσα Ορφανοτροφείο θηλέων, Τράπεζα Πειραιώς GR630110700006070040030484)

Από τη voria.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον Πόντιο γίγαντα Γιώργο Ποζίδη – Δείτε φωτογραφίες

  1. ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ “ΑΓΊΑ ΜΑΤΡΩΝΑ” Ω ΠΑΝΥΜΝΗΤΕ ΜΗΤΕΡ Η ΤΕΚΟΥΣΑ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΑΓΙΟΤΑΤΟΝ ΛΟΓΟΝ. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.