Το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου η Ετήσια Εμποροπανήγυρη της Πτολεμαΐδας



Από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στο χώρο δίπλα από το σχολικό συγκρότημα των Επαγγελματικών Λυκείων, η Ετήσια Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας, με τη συμμετοχή εκθετών από πολλές περιοχές της χώρας.

Η δημοπράτηση για την εκμίσθωση των χώρων έκθεσης των προϊόντων έχει προγραμματισθεί για τις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι, και σύμφωνα με τον υπάλληλο του τμήματος Εμπορικών δραστηριοτήτων του Δήμου Εορδαίας Νίκο Τσακίρη, καταγράφεται ζωηρό ενδιαφέρον εκθετών.

Οι τοπικοί εκθέτες θα τύχουν έκπτωσης της τάξης του 50% για 2 θέσεις, ενώ για τους εκτός περιοχής θα ισχύσουν οι περυσινές τιμές.

Προβλέπεται η συντήρηση και η επισκευή των χώρων Υγιεινής και θα ληφθούν, όπως κάθε χρόνο, τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης των εμπορευμάτων και προστασίας των συμμετεχόντων στην Εμποροπανήγυρη.

Η Νέα Δημοτική Αρχή θα μεριμνήσει για τα περαιτέρω.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.