Κωστή Χατζηδάκη αρχίζεις να γίνεσαι εκνευριστικός… Γιατί τόση προχειρότητα με τη ΔΕΗ; Γράφει ο Μιχάλης Αγραφιώτης



Του Μιχάλη Αγραφιώτη:

Η ΔΕΗ είναι ένα οικονομικό φρενοκομείο. Πολύ σωστά εκφράζεσαι. Η ΔΕΗ τη βγάζει, δεν τη βγάζει. Ίσως έχεις δίκιο. Η ΔΕΗ δεν τα πάει καλά. Το λέμε εδώ και καιρό. Η προηγούμενη πρέπει να έχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Οι προηγούμενοι πρέπει να απολογηθούν για αυτό που έκαναν. Η καταστροφή της ΔΕΗ έχει ονοματεπώνυμο.

Όμως αγαπητέ Κωστή Χατζηδάκη στη θέση την οποία βρίσκεσαι ως υπουργός ενέργειας, δεν είσαι ούτε αντιπολίτευση ούτε δημοσιογράφος, ούτε αναλυτής, ούτε ένας απλός παρατηρητής. Είσαι ο υπεύθυνος Υπουργός και Βουλευτής ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από τον Ελληνικό λαό δια του πρωθυπουργού για να λύσεις το μείζον θέμα της ΔΕΗ. Όποια και αν είναι η κατάσταση, τι γνωρίζουμε δεν τη γνωρίζουμε, εσύ οφείλεις να δώσεις τη λύση, την καλύτερη δυνατή λύση προς όφελος του Ελληνικού λαού. Το όφελος του Ελληνικού λαού είναι η διατήρηση και διαφύλαξη της εθνικής περιουσίας που ονομάζεται ΔΕΗ. Όλα τα υπόλοιπα για μένα προσωπικά είναι λόγια του αέρα και τακτικές υπεκφυγής.

Δεν είναι θεμιτό για έναν Υπουργό Ενέργειας κυρίαρχου κράτους, να βγαίνει από κανάλι σε κανάλι και να κατηγορεί τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, την επιχείρηση που έστησε για πολλές δεκαετίες στη χώρα και τους εργαζόμενους αυτούς που δεν έχουν καμία ευθύνη να ταλαιπωρούνται και να βιώνουν όλη αυτή την κατάσταση. Όταν βγαίνει ο υπουργός ενέργειας και κάνει τέτοιες δηλώσεις ο απλός εργαζόμενος τι πρέπει να κάνει;

Κωστή Χατζηδάκη, σε ήξερα έναν άνθρωπο διακριτικό έξυπνο και σωστό πολιτικό. Από τη μέρα των εκλογών και μετά και έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων σου, κάτι έχει συμβεί και μου έχεις δημιουργήσει πολύ άσχημη εικόνα για την πολιτική αντιμετώπιση των πραγμάτων στη χώρα. Ο λαός και ο πρωθυπουργός σε κάλεσαν να ανταποκριθείς. αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς τότε καλύτερα να παραιτηθείς. Γιατί πολύ απλά θα χρεωθείς ένα πολύ κακό προηγούμενο και θα είναι αρνητικό για σένα να σκάσει η ΔΕΗ στα χέρια σου, αν πραγματικά συμβαίνει αυτό. Λύσε το θέμα όσο πιο νωρίς γίνεται και θα βρεθούμε όλοι δίπλα σου. Γράψε θετική ιστορία δια των πράξεων σου.

3 σχόλια στο άρθρο “Κωστή Χατζηδάκη αρχίζεις να γίνεσαι εκνευριστικός… Γιατί τόση προχειρότητα με τη ΔΕΗ; Γράφει ο Μιχάλης Αγραφιώτης

  1. Ξαναστήνεται σκηνικό προ του πρώτου μνημονίου (2010). Τα παρουσιάζουν όλα σκάρτα και άνευ αξίας, για να υπογράψουν αποικιακές συμβάσεις και να ξεπουλήσουν λίαν προσεχώς. Ο αλέξης πούλησε σιδηρόδρομο, λιμάνια και αεροδρόμια αντί πινακίου φακής, ο κούλης ετοιμάζεται για φράγματα, ορυχεία και δεή μάλλον. Αυτές είναι οι «μεταρρυθμίσεις», μαζί με την ανηλεή φορολόγηση, που συνεχίζεται με κάτι ελάχιστες, ανεπαίσθητες μειώσεις.

  2. Μιχάλη δεν είσαι ειδικός για να κρίνεις τον Χατζηδάκη η το κάνεις για να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.