Οι οκτώ νέες ειδικότητες του Δημόσιου ΙΕΚ Κοζάνης

Μετά από απόφαση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ εγκρίνεται η έναρξη των παρακάτω 8 νέων ειδικοτήτων για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2019:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Η έγκριση λειτουργίας των τμημάτων των ως άνω ειδικοτήτων θα γίνει εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός εγγραφών καταρτιζόμενων κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών εγγραφών που θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου.

Επισημαίνουμε ότι η μόνη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος υποψήφιος να καταθέσει αρχική ηλεκτρονική αίτηση επιλογής ειδικότητας είναι να είναι κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου επιπέδου 03 για παλαιούς απόφοιτους και επιπέδου 04 για νέους απόφοιτους. Όριο ηλικίας δεν υπάρχει και η φοίτηση είναι δωρεάν.

Το ΙΕΚ Κοζάνης θα είναι κλειστό από 3 έως και 16 Αυγούστου, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2461023816 (ωράριο λειτουργίας Ιούλιο-Αύγουστο: 9.00-15.00, Σεπτέμβριο-Ιούνιο: 13.00-20.00).

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε και από το ιστολόγιο μας: www.iekkozanis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.