Αυτές είναι οι νέες υπηρεσίες και λειτουργίες του Autodoc Club – Τα πάντα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας



Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να βρείτε πάνω από 1.000.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ένα μέρος? Στο AUTODOC CLUB μπορείτε να επιλέξετε ότι χρειάζεστε για το όχημα σας ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών

Το AUTODOC δραστηριοποιείται σε 26 Ευρωπαϊκές χώρες. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες ανταλλακτικά αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, ώστε να διασφαλίσουν οι πελάτες την καλύτερη και ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά του οχήματος. Η άριστη ποιότητα που είναι βασική προτεραιότητα της εταιρείας αποτυπώνετε και στην εγγύηση δύο ετών για κάθε ανταλλακτικό.

Πάνω από 545 μάρκες αυτοκινήτων και 2.500.000 προϊόντα σε ένα τεράστιο χώρο 4.000 τετραγωνικών και με περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους είναι απίθανο να μην βρεις αυτό που ψάχνεις. Χάρη στη μηχανή αναζήτησής που θα αντικρίσετε μπαίνοντας στη σελίδα, θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά για να βρείτε τα αναγκαία ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας.

Όσο για τους μυημένους της τεχνολογίας, η εφαρμογή του autodoc βρίσκεται ήδη στο Αpp Store και το Google play. Σημαντικό πλεονέκτημα της σελίδας είναι επίσης το γεγονός πως στα δεξιά υπάρχει ένα ‘’παράθυρο’’ για ζωντανή συνομιλία με κάποιον υπάλληλο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Επίσης, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν μέχρι και 200 μέρες μετά!

Στο AUTODOC θα βρείτε τις παρακάτω λειτουργίες:

-Χρησιμοποιήστε τα εγχειρίδια της AUTODOC για την αντικατάσταση εξαρτημάτων και αναλωσίμων αυτοκινήτων από το -Κάντο Μόνος Σου- και αποθηκεύστε τις υπηρεσίες επισκευών.

-Εξερευνήστε πάνω από 892 εγχειρίδια αντικατάστασης PDF που συντάσσονται από τους ειδικούς μας.

-Λάβετε πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση των εξαρτημάτων αυτοκινήτων με λεπτομερείς οδηγίες και φωτογραφίες βήμα προς βήμα.

-Αποθηκεύστε τα εγχειρίδια στα αγαπημένα σας για εύκολη πρόσβαση.

-Μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας.

Παρακολουθήστε πάνω από 1872 video tutorials και επισκευάστε το αυτοκίνητό σας μόνοι σας. Λάβετε συμβουλές σχετικά με την αντικατάσταση εξαρτημάτων αυτοκινήτων και αναλώσιμων αυτοκινήτων απευθείας από τους ειδικούς μας. Ρωτήστε τους ειδικούς της AUTODOC και λάβετε άμεση ενημέρωση.

Μπείτε λοιπόν στην σελίδα, βρείτε γρήγορα ότι ψάχνετε και διασφαλίστε το όχημα σας με την καλύτερη ποιότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.