Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό από Βέροια μέχρι Πολύμυλο έως τον Οκτώβριο – Δείτε αναλυτικά

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διέλευση συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης στη Σιάτιστα Κοζάνης, διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού, αποφάσισε:

Α. Τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, κάθε Τρίτη και Πέμπτη έκαστης εβδομάδας για το χρονικό διάστημα από 30-07-2019 έως 08-10-2019, στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας έκαστη ημέρα, από την χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω συρμού από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:15΄ έως 07:30΄), έως την χρονική στιγμή διέλευσης και του τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:45΄ έως 09:00΄).

Β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Πολύμυλο- Κοζάνη ως κάτωθι:

1. Τα οχήματα έως 3,5 τόνους, θα εκτρέπονται διαμέσου της οδού Πιερίων, εν συνεχεία μέσω της Π. Ε. Ο. Βέροιας- Κοζάνης και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Πολυμύλου.

2. Τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται, διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας- Νάουσας, εν συνεχεία μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας- Έδεσσας – Δρεπάνου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Άρθρο 2ο

Α. Σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, την τεχνική έκθεση και τις αντίστοιχες άδειες διέλευσης των υπέρβαρων οχημάτων, ορίζεται ως ώρα αναχώρησης του συρμού από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης η 03:30΄ έκαστης ημέρας.

Κατά την διέλευση του ανωτέρω συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Κλειδίου (πιθανολογούμενη ώρα από 06:45΄ έως 07:00΄) έως τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:15΄ έως 07:30΄), τα εν λόγω φορτηγά θα κινούνται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα καταλαμβάνουν μέρος της Λ.Ε.Α..

Β. Τα ανωτέρω φορτηγά δεν θα κινούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, εξαιρουμένων των απολύτως απαραίτητων περιπτώσεων (π.χ. ακινητοποιημένο όχημα στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ή Λ.Ε.Α.).

Από την Εφημερίδα Λαός Ημαθίας

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό από Βέροια μέχρι Πολύμυλο έως τον Οκτώβριο – Δείτε αναλυτικά

  1. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΝΖΙΤ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ 1-10-19 ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.