Καταγγελία πολίτη της Πτολεμαΐδας για την «απαγορευτική» ποιότητα του νερού του Δήμου Εορδαίας



Από το ανάρτηση πολίτη της Πτολεμαΐδας στο fb, το όνομα του οποίου είναι στη διάθεση του KOZANILIFE.GR:

Κατα διαστήματα διαβαζουμε όλοι οτι το νερό που ρέει σε καθε νοικοκυριό προς πόση στην πόλη της Πτολεμαΐδας χαίρει μέγιστης ποιότητας. Απευθύνομαι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς ποιότητας νερού και δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ. Θεωρείτε ότι είναι υγιές να καταναλώνουν ολη αυτή τη λάσπη οικογένειες, παιδιά, βρέφη, ηλικιωμένοι με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό? Ένας απόλυτα υγιής άνθρωπος είναι απόλυτα καταδικασμενος σε γαστρεντερικές παθήσεις και ποιος ξέρει σε τι άλλο.

Μετά απο επικοινωνία που είχα με έμπειρο και αξιόλογο τεχνικό της υπηρεσίας, θα ήθελα να σημειώσω οτι στην συγκεκριμένη υδραυλική εγκατάσταση ΔΕΝ χρησιμοποιείτε αντλία πρεσαρισματος υδάτων. ΟΛΑ αυτα τα λύματα φτάνουν στις οικιες μας με φυσική ροή.

2 χρόνια τώρα κάθε μήνα ή στην χειρότερη καθε δύο μήνες, το ίδιο μόνιμο χάλι.

Επιτέλους σώστε μας από τον πρόωρο θάνατο. Προσωπικά έχω πάρει οσα περισσότερα μέτρα κατάφερα, όμως το πρόβλημα ειναι συλλογικό και όχι ατομικό.

Καταγγέλλω δημόσια την απαγορευτική ποιότητα του νερού του Δημου Εορδαίας και κανω έκκληση σε καθε ελεγκτικό μηχανισμό, στα ΜΜΕ, κάθε θεσμικό παράγοντα αλλά και κάθε πολίτη της πόλης, να συμβάλλουν ενεργά με κάθε τρόπο για την αποτροπή αυτής της κατάντιας.

Το ΝΕΡΟ είναι πηγή ζωής, είναι δημόσιο αγαθό για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. ΔΕΝ έχει κανένας το δικαίωμα να το στερήσει απο κάποιον άλλο, πόσο μάλλον οταν πληρώνεις γι’αυτό και για το δίκτυο παροχής αλλά το μόνο που λαμβάνεις είναι μολυσμένη λάσπη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.