Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου της Άνω Κώμης



Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου παρκέ του κλειστού Γυμναστηρίου της Άνω Κώμης ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της περιοχής. Το νέο μόνιμο ξύλινο δάπεδο είναι επιφάνειας 620m2 και προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η χρηματοδότηση του έργου έγινε από την Γ.Γ.Α. στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο Κοζάνης και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κοζάνης ήταν για μας προτεραιότητα σε ολόκληρη τη θητεία μας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το νέο παρκέ στο κλειστό Γυμναστήριο της Άνω Κώμης τοποθετήθηκε, όπως είχαμε δεσμευτεί στους δημότες της περιοχής.

Πριν λίγο καιρό «ξαναγεννήθηκε» και το κλειστό του Αγίου Δημητρίου στον Ελλήποντο και παραδόθηκε για πρώτη φορά από όταν ολοκληρώθηκε το 2010 στην τοπική κοινωνία και στις ομάδες του Δήμου μας. Πλέον ο Δήμος μας διαθέτει 5 γήπεδα με ξύλινο παρκέ και πλήρως εξοπλισμένα με τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (φωτεινούς πίνακες, 24αρια) για τις ανάγκες των αθλητών. (ΔΑΚ, Λευκόβρυση, Κλειστό Αγ. Γεωργίου, Άνω Κώμη και Άγιος Δημήτριος)» ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Να σημειώσουμε εδώ πως η προγραμματική με τη Γ.Γ.Α. περιλαμβάνει και την ανακατασκευή ταρτάν του στίβου του ΔΑΚ Κοζάνης, όπου υπάρχει ήδη ανάδοχος και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.