Ενημέρωση από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρότυπο στην Κοζάνη για τις εγγραφές και τις δράσεις



Τα οριστικά αποτελέσματα της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” για το έτος 2019-2020 έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr)!

Από σήμερα μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρότυπο για τη διαδικασία εγγραφής των ωφελούμενων στη δομή μας, την πιο σύγχρονη δομή για δημιουργική απασχόληση ατόμων με αναπηρία στη Δυτική Μακεδονία! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρότυπο, με εγκαταστάσεις αυστηρότατων προδιαγραφών έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση δύο δομών, πρωινής και απογευματινής, με δυναμικότητα 25 ατόμων η κάθε μία!

Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται γυμναστική, παιχνίδι, ζωγραφική, δημιουργικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, χορός, αυτόνομη διαβίωση, συμβουλευτική γονέων, μουσική, σίτιση, ηλεκτρονικά παιχνίδια, το μοναδικό πρόγραμμα ΠΑΙ.ΖΩ. (παρεμβάσεις με τη βοήθεια ζώων), παρεμβάσεις με χρήση Εικονικής Πραγματικότητας, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μετακίνηση με ιδιόκτητο λεωφορείο και άλλα πολλά! Οι θέσεις των voucher καλύπτονται κατά προτεραιότητα και ήδη η απογευματινή δομή έχει σχεδόν “κλείσει”!

Προσοχή!!!! Τα voucher ανήκουν στους ωφελούμενους γονείς του προγράμματος και όχι στις συνεργαζόμενες με την ΕΕΤΑΑ δομές. Οι δικαιούχοι οφείλουν να τα έχουν στην κατοχή τους κι έχουν το δικαίωμα να τα μεταφέρουν ανά πάσα στιγμή στην δομή που επιθυμούν οι ίδιοι, είτε κατά την εγγραφή, είτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το voucher σας, απευθυνθείτε στη δομή μας και θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461040688, στο email protypokdapkozani@gmail.com, ή να μας επισκέπτεστε στον χώρο μας, Σμύρνης και Πανόρμου 18, κατά τις ώρες 14:30-22:30 μέχρι και τις 31 Ιουλίου!

Βρείτε το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρότυπο και στο Facebook @kdapmeaprotypo

Η διευθύντρια,
Ειρήνη Κρυσταλλίδου
Ψυχολόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.