Οι θέσεις που διεκδικούν οι «αδικημένοι» των εκλογών της Ν.Δ. στην Κοζάνη – Όλο το παρασκήνιο



Οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας που δεν κατάφεραν να μπουν ενώ στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ή που μπήκαν αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να αναλάβουν δευτερεύουσες πολιτικές θέσεις, ενώ τα «πολιτικά τους βύσματα» πιέζουν, ώστε να αναλάβουν μία θέση έμμισθη.

Οι πληροφορίες του KOZANILIFE.GR λένε ότι τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και ότι ο ανταγωνισμός για μία θέση στον ήλιο είναι μεγάλος.

Ο μεγάλος «αδικημένος» των εκλογών σύμφωνα με πολλούς που γνωρίζουν τα πράγματα της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Γιώργος Δακής. Ο πρώην Περιφερειάρχης και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 2015 από τη στιγμή που κόπηκε από το ψηφοδέλτιο διεκδικεί μία θέση στη δημόσια διοίκηση. Οι πληροφορίες λένε ότι διεκδικεί έντονα τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας. Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε θεσπίσει συντονιστής να είναι δημόσιος υπάλληλος, η Νέα Δημοκρατία αλλάζει το νόμο και πλέον μπορεί να είναι ο καθένας σε αυτή τη θέση. Οπότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιώργο Δακή να ασκήσει πολιτική και μάλιστα σε υψηλότερη θέση από αυτή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη.

Ο δεύτερος «αδικημένος» κατά σειρά Γιώργος Τοπαλίδης σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει να οριστεί επικεφαλής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μία θέση που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Ο τρίτος αδικημένος των εκλογών είναι ο Φώτης Ζυγούρης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διεκδικεί τη θέση του διοικητή στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο Χάρης Κάτανας επανέρχεται στην παλιά ενδιαφέρουσα και κομβική τοποθέτηση της θέσης του διοικητή του Αγίου Όρους, όμως ξέρει ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και από εκεί και πέρα αν δεν δοθεί αυτή η θέση θα διεκδικήσει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΦ.

Στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ ή ενός παραπλήσιου οργανισμού θα μπορούσε να τοποθετηθεί το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του μητρώου, Γιάννης Δεληγιάννης.

Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου που ήταν υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές θα μπορούσε να στελεχώσει σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και οι ιθύνοντες προσανατολίζονται να την τοποθετήσουν σε μία θέση ή στον ΕΛΓΑ η στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Υπάρχουν εκτιμήσεις και για το γνωστό ξενοδόχο Ιάκωβο Παντελίδη, ο οποίος ίσως βρεθεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες προς αξιοποίηση ζητήθηκε να είναι και ο Χρόνης Ακριτίδης όμως οι υποχρεώσεις του εξωτερικού κυρίως επιχειρηματικές τον αποτρέπουν από αυτή την εξέλιξη.

Εισηγήσεις για αξιοποίηση δέχεται και ο Γιώργος Τζίτζικας ακόμα όμως δεν ξέρουμε σε ποιο πόστο, ενώ φαίνεται ότι θα ζητηθεί και η συνδρομή του Σάκη Πετρίδη ως προς την διάσωση της ΔΕΗ λόγω των γνώσεων που έχει πάνω στα ενεργειακά.

Εν αναμονή των εξελίξεων.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

26 σχόλια στο άρθρο “Οι θέσεις που διεκδικούν οι «αδικημένοι» των εκλογών της Ν.Δ. στην Κοζάνη – Όλο το παρασκήνιο

  1. …Ω Ελλας ηρώων χώρα, τι γαιδαρους βγάζεις τώρα…που έλεγε και ο ποιητής!
    Έτσι θα σωθεί η χώρα!
    Τρομάρα μας!

  2. αυτοι την δουλεια τους την εκαναν. εριξαν πολυ τρεξιμο ολοι τους!
    τωρα πρέπει να ανταποδοσει και ο κουλης!

  3. 1. Ο μεγάλος «αδικημένος» των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Γιώργος Δακής.
    ΣΩΣΤΟ. Αξιόλογος άνθρωπος. αδικημένος χωρίς εισαγωγικά.

    2.Ο δεύτερος «αδικημένος» κατά σειρά Γιώργος Τοπαλίδης περιμένει ……. Μία θέση που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

    ΣΙΓΟΥΡΑ, με μηδενικό έργο !

  4. Αγανακτισμενη

    - Edit

    Απαντήστε

    Απο που κι ωσπου η Σεμερτζιδιυ στον ΕΛΓΑ η ΟΠΕΚΕΠΕ; επειδη εβαλε 5 στρεμματα λεβαντα πρεπει να παρει και ποστο; Ας την βαλουν υπευθυνη στα καφε, τι αλλη βλακεια θα δουμε?

    1. Δεν σε πληροφόρησαν καλά για τα στρέμματα!!! η Κυρία Σεμερτζιδου εχει 300 στρέμματα απο οτι γνωρίζω αρωματικά φυτά !! λυπάμαι πολυ για τον τρόπο που γράφεται γενικά προκαλείτε αηδία … το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…ζήλια μίσος φθόνος .. Για να γίνεις διευθυντής θέλει τρόπους,κότσια, και πολλές ώρες εργασίας όπως συνηθίζει η Κυρία Σεμερτζιδου!! ευχαριστώ

    2. τα παίρνω κρανίο

      - Edit

      Απαντήστε

      αγανακτισμενο το σχόλιο σου όπως και η προσοπικοτητα σου!! με την απορία θα μείνεις απο που και εως που !!! καλύτερα βγες για ενα καφε να ξεμπλοκάρεις η επειγόντως διακοπές !!η Άξιοι προχωράνε οι κολλημένοι και οι τεμπέληδες μένουν στάσιμοι!! οπότε μείνε με τις χαζές και ανούσιες απορίες σου!! καλό καλοκαίρι !!

  5. Τον ψηφισαμε για να μας βγαλει απο το αδιεξοδο οχι να βαζει τα αουτσάιντερ σε ποστα.Αυτη τη Σεμερτζιδου τι την ηθελε; Δεν εμαθε καλα τα βιογραγικα τους, θα μας κανει κουμαντο αυτη που εχει ενα στρεμα λεβαντα; Εμεις πρεπει να γινουμε διευθυντες αμα ειναι ετσι!

  6. Leonardo di ser Piero da Vinci

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο κ. Τοπαλίδης σίγουρα ξέρει από το χώρο της υγείας , έχει σπουδάσει στο ετήσιο πρόγραμμα “Ειδίκευση μονάδων υγείας” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και έχει εργαστεί με επιτυχία , στον ιδιωτικό τομέα και ως αναπληρωτής Διοικητής στην 3ΥΠΕ, και σίγουρα δεν διεκδικεί καμία θέση..
    Υστερόγραφο:
    1).Για να αναλάβει κάποιος “δημόσιο αξίωμα” απαραίτητα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ.
    2). Έχουν ερωτηθεί αυτοί για τους οποίους οι “πληροφορίες” γράφουν?

    1. Οταν λες με επιτυχια στον ιδιωτικο τομεα που αναφερεσαι ακριβως; στην τοτε vodafone ως πωλητης και επι εποχης Παπιστα;; ασε ρε μικρε!!

      1. «Μιρακιον» είσαι φίλε μου και μάλιστα ψεύτης , στη VODAFONE εργαζόταν ως διευθυντικό στέλεχος , ποτέ δεν ήταν πωλητής. (Χωρίς να θεωρεί κάποιος ότι δεν είναι σημαντικότατη η θέση του πωλητή ).

  7. Κανένας δεν χάνεται…μόνο οι ερμοι ψηφοφοροι ο ένας λλει ξέρει τα της ΔΕΗ …μουφα ο αλλος από υγεία μουφα η άλλη αγρότισσα μουφα εμείς εσείς που ψηφίσατε πάρτε τον κατώτερο μισθό και αν …

  8. Αδικημένοι όσοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν γιατί;;;;;;;;;;;;;
    Όλοι δηλαδή κάνουν για όλα;;;;;;;;
    Ευτυχώς δεν έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και όλα τα έκαναν για να μας σώσουν από τν ΣΥΡΙΖΑ χα χα χα χα.

  9. Για αυτούς που γράφουν τα πτυχια που έχει ο τάδε για το τάδε πόστο κλπ σε σχόλια παράπανω ας αναλογιστούν πόσα παιδιά με πτυχία και με καλυτερη εμπειρια ..είναι στο εξωτερικό γιατι να μην πάνε και οι αχαιρευτοι παρατρεχαμενοι τόσα χρόνια κατά τα άλλα άτυχοι ..που στηρίζεται να δουλέψουν έξω και να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω εεε??

  10. Ο Αμεροληπτος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο Κατανας τι σχέση εχει με τη Νεα Δημοκρατια για να μπει σε αξιωμα;; Επειδη προσπαθησε να ειναι υποψηφιος;; Καταρχας δεν εχει κανενα πτυχιο σπουδων και η ΝΔ σεβεται μεν τους παντες αλλα σε θεσεις ευθυνης πλεον πρεπει να ειναι καταρτισμενοι επιστημονικα ανθρωποι που υπαρχουν παρα πολλοι και ανεργοι μαλιστα!! Οποτε αυτα περι καποιων τυπων Κατανα που εχουν φιλοδοξιες για τους εαυτους του και μονο, αφηστε τα για αλλους που εχουν και τα προσοντα!! Ο Κατανας μποτει να κατεβει με τον Βελοπουλο την επομενη φορα ή τον Βαρουφακη ως καιροσκοπος που φαινεται να ειναι!

  11. διδαγμα, αν εισαι κομματοσκυλο, βολευεσαι κ κανεις μπιζνες, αλλιως ψηφιζεις σαν χαζος μακαδονομαχος τα κομματοσκυλα για να στο παιζουν κ ιστορια κ ριχνεις εσυ τον ιδρωτα

  12. Καταρχήν από που προκύπτει το άρθρο ποιες είναι οι πληροφορίες; μήπως κάποιος θέλει να κάψει στελέχη; και εν τω μεταξύ χαλαρώστε ρε μπουφοι που μπαίνετε και σε διαδικασία να υπερασπιζετε τα παιδιά… Μέχρι και οι ίδιοι σχολιάζεται. Αλλά αφού είστε καθαροί και ωραίοι βγείτε να το διαψεύσετε ή καταγγελία στο άρθρο γατάκια

  13. Είναι καλο να τα διαβάζουμε αυτά για να μην αγχωνομαστε τι θα γίνουν τα παιδιά…για να μπορούμε να κοιμομαστε ήσυχοι τα βραδιά

  14. Ελεος πια με το κομματικό κράτος , βολέψτε όλους αυτούς τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ σε θέσεις ευθύνης άνευ πτυχίων!!!!όλα θα τα δουμε από τον Κούλη!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.