Οι φωτογραφίες της ημέρας: Οι αγέλες των αδέσποτων σκυλιών στην Κοζάνη



Δύο διαφορετικές αγέλες αδέσποτων σκυλιών απαθανάτισαν αναγνώστες του KOZANILIFE.GR, τονίζοντας χαρακτηριστικά την έκπληξή τους την ώρα που διέσχιζαν τα συγκεκριμένα σημεία της πόλης.

Η πρώτη αγέλη βρισκόταν στη συμβολή των οδών 11ης Οκτωβρίου και Σμύρνης το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2019, ενώ η δεύτερη στην οδό Γκέρτσου, λίγες μέρες πιο πριν, όπου ο φακός, όπως αναφέρει ο αναγνώστης, δεν κατάφερε να απαθανατίσει ολόκληρη την αγέλη, η οποία αποτελούνταν από 18 σκυλιά!

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

17 σχόλια στο άρθρο “Οι φωτογραφίες της ημέρας: Οι αγέλες των αδέσποτων σκυλιών στην Κοζάνη

  1. Και τι μας τα δείχνεται???? Για καλό?? Αυτή είναι κατάντια μιας υποτιθέμενης πολιτισμένης κοινωνίας!!! Δεν φτάνουν οι ακαθαρσίες τους έχουμε τις επιθέσεις τους αλλά και τα ουρλιαχτά τους τα ξημερώματα

  2. Κ στην Ποντοκωμη το ίδιο γίνεται με τα σκυλιά κ ίδιος το χειμώνα μαζεύονται μπροστά στο δημοτικό σχολείο κ δν μπορούν τα παιδιά να κυκλοφορούν μόνα τους. Παρά έγινε το κακό ας τα μαζέψουν επιτέλους φτάνει η αδιαφορία κάποιον, δν γίνεται να βγαίνουμε με τα μικρά μας κ να έχουμε ένα τσούρμο αδέσποτα στους δρόμους.

  3. Το ότι εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι παίρνουμε σκυλιά και τα παραταμε και είναι δικο μας το φταιξιμο κανένας δεν το σχολιάζει. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΡΊΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! Ναι πρέπει να βρεθεί λύση αλλά το να βριζουμε αυτες τις ψυχές ενώ κάποιοι μπορεί και να τα χτυπάνε και για αυτό να είναι έτσι άγρια πάλι εμείς φταίμε και όχι αυτά.

    1. Είσαι υποκριτής με όλο τον σεβασμό αλλά είσαι… Αντιπροσωπεύεις το 99%,των ελλήνων. Βρε πονοψυχε που είσαι υπέρ τον σκύλων που δεν μας αφήνουν να κυκλοφορήσουμε με τα παιδιά μας έξω ,μεσημέρι όταν κατεβάζεις 5 κιλά κρέας και καμαρώνεις, αυτα τα ζωάκια δεν έχουν ψυχή ???δεν σφάζονται για να φτάσουν στο πιάτο σου ???? Αυτά δεν τα πονάς επειδή έτυχε να ζεις σε χώρα που δεν τρώνε σκυλία . Γι’αυτό κόψτε την καραμέλα για δήθεν αγαπη των ζώων και ξυπνήστε… Ζούμε στην χειρότερη χώρα παγκοσμίως.

      1. Ναι ρε φίλε δν μπορώ να βγάλω βόλτα τα παιδάκια μου δν κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα σου την αλήθεια λέω προχθές στις 5 κ μισή το απόγευμα στο χωριό μου στην Ποντοκωμη αρπαχτή καν τα αδέσποτα μεταξύ τους κ εγώ ειμουν στον δρόμο με το καρότσι με τα μικρά μου κ γύρισα σπίτι μου κ μας την λέτε κιόλας γιατί δν τα θέλουμε και γιατί τρώμε κρέας καλά κάνουμε σε όποιον αρέσει.

    2. Ακριβώς. Άλλοι οι αμοιβαδες από εδώ που να σκεφτούν? Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο κωλος τους. Γι αυτό μια ζωή τα ίδια γίνονται. επειδή είναι αμοιβαδες.

    3. καλα τα λες ετσι ειναι ο δημοσ πρεπει να κάνει την αρχη με τις εγκαταστασησ
      με τουσ νομους γιατουσ που τα παρατανε
      με τα κονδυλια για στειρωσησ …… Το ξέρετε οτι υπάρχουν οργανώσεις στη γερμανια που στέλνεις φοτο το αδεσποτο που θεσ να στειρωσεις κ με την απόδειξη σου στέλνουν λεφτα??? το ξερετε οτι κτηνίατροι απο εξω μπορουν ναρθουν μα στειρωσουν δωρεαν αλλα “δεν” έχουμε εγκατάστασης? ??????
      δεν φταινε τα ζωα…
      ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΦΤΑΙΜΕ

      *πολλα μπορούμε να κάνουμε απλα καθόμαστε και τα τρωμε!!!!

  4. Και πραγματικά είναι αγέλη, πάνω από 20 σκυλιά κάθε βράδυ βρίσκονται προς την.εξοδο από Κοζάνη για Σερβία έξω από τα σπίτια που βρίσκονται στο σημείο εκείνο.Μια βόλτα θα σας πείσει…

  5. Ελλάς,η χώρα της υποκρισίας. Οι μεν φοβούνται να πούνε ότι…η μόνη λύση είναι η θανάτωση,αφού τα κυνοκομεία δεν μπορούν να αναθρέψουν τον μεγάλο πληθυσμό των συμπαθέστατων ζώων.
    Ενώ οι δε φιλόζωικές οργανώσεις,συνεχίζουν να ταΐζουν τα αδέσποτα,διότι….χωρίς αδέσποτα,δεν θα υπήρχε λόγος υπάρξης φιλοζωικών οργανώσεων. Αυτό,σημαίνει και κρατικές χορηγίες. Για να μην αναφέρω τις φόλες και τον ρόλο των οργανώσεων αυτών.

  6. Πολίτης αγανακτισμένος

    - Edit

    Απαντήστε

    Τη λύση εμείς οι πολίτες θα τη βρούμε????Τι μας νοιάζουν οι κανόνισμοι των φιλοζωικών οργανώσεων????? Σκυλιά κ άνθρωποι στους δρόμους πόλεων μαζί δεν ζούσαν ποτέ.Κινδινευουμε και αφήνουμε τον κάθε δήμαρχο στη γραφειαρα του να σκεεεεεεεεφτεται………Άντε να δούμε κ ο καινούργιος που βγάλατε Κοζαναρα τι θα κάνει????Θα αλλάξει έπιπλα στο γραφείο η θα μεγαλώσει το παράθυρο να χαζεύει τις αγέλες σκύλων??????

  7. Διαβάζοντας τα παραπάνω θλίβομαι για τίς θέσεις μερικών που όπως λέει κάποιος νοιάζονται μόνο για τόν κωλο τους όταν λένε για θανατώσεις κλπ, για αυτές τις ψυχές που για την ύπαρξη τους και για την κατάντια τους, ,,γιατί δεν καλοπερνανε όπως φαίνεται,,, φταίμε μόνο εμείς οι πολιτισμένοι Είτε θέλουν είτε δεν θέλουν μερικοί ας το καταλάβουν ότι ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους και πρέπει να τα βοηθήσουμε να ζήσουν όμορφα και όχι σέ κατάσταση τρομοκρατίας που ζουν σήμερα, και τί θέλουν? λίγη τροφή λίγη στοργή και λίγη ΑΓΆΠΗ Μαλακοστε λοιπόν την καρδιά σας για να ζήσουμε και εμείς και αυτά καλά

  8. Οι περισσότεροι σχολιαστές είστε απλά @@@@@@@@ και λίγο λέω!
    Τα ζώα πληθαίνουν επειδή εσείς, οι ιδιοκτήτες τους, δεν τα στειρώνετε! Πολλά είναι μίξεις κυνηγετικών καθώς ως γνωστόν οι κυνηγοί είναι και δολοφόνοι και δεν τηρούν κανέναν κανόνα, όπως και οι αγρότες! Και μη μου πείτε πως πρώτη φορά το ακούτε, ε, @@@@@@@!!
    Όλοι σας έχετε έναν γείτονα που ζευγάρωσε το σκύλο του και αμόλησε τα υπόλοιπα ζώα!! Γιατί δεν τον πηγαίνετε να τον καταγγείλλετε; Γιατί φοβάστε!! Είστε απλά άνανδροι, χωρίς @@@@@@ και μετά λέτε πως φταίνε τα ζώα! Εσείς είστε χειρότεροι από ζώα!

    Όσον αφορά τις φιλοζωικές, προφανώς δεν γνωρίζετε ότι το 90/100 λειτουργεί μόνο με εθελοντές! Δεν έχουν χώρο, ούτε χρήματα! Και αυτό πρώτη φορά το ακούτε;
    Τα κυνοκομεία λειτουργούν σε νταχάου συνθήκες, όπως ακριβώς και όλη η υπόλοιπη χώρα! Και αυτό νέο άκουσμα, ε;

    Άξεστοι, χωριάτες! Ελπίζω να πεθάνετε από τις λιγνιτικές μονάδες σας! Δεν χρειαζόμαστε τα παιδιά σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.