Στοπ στις εργασίες για τα διόδια στη Σιάτιστα – Σε αναμονή για τις αποφάσεις του υπουργείου



Εντολή διακοπής των εργασιών για την κατασκευή των πλευρικών και μετωπικών διοδίων σε Σιάτιστα – Ξηρολίμνη – Καλαμιά, δόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο υποδομών την Πέμπτη 18 Ιουλίου το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του siera fm, ήδη η εργολαβία ενημερώθηκε και άμεσα θα διακόψει τις εργασίες.

Αναμένεται στα σημεία που έγιναν αποξηλώσεις να πέσει τσιμέντο προσωρινά, για να μην υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

Δεν είναι ακόμη βέβαιο αν θα ανοίξει και ο κόμβος για Γρεβενά, αφού αυτό έχει να κάνει με το πόσο χρονικό διάστημα θα υπάρξει το πάγωμα των εργασιών, για να ληφθούν οι αποφάσεις.

Με δήλωσή του στον siera fm o νέος δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, επιβεβαίωσε πως υπήρξε νέα επικοινωνία του ίδιου και του βουλευτή Μιχάλη Παπαδόπουλου με το αρμόδιο υπουργείο και πως πλέον η προσπάθεια επικεντρώνται στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εξετάζοντας όλες τις δυνατότητες, είτε για οριστική αναστολή κατασκευής, ή για τοποθέτηση σε άλλο μέρος της Εγνατίας ή τέλος για εξασφάλιση με γραπτή απόφαση και όχι απλώς υπόσχεση της διέλευσης των κατοίκων του Βοΐου χωρίς ή με ελάχιστο αντίτιμο.

Από τον sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.