Απάντηση του Δήμου Κοζάνης σε συκοφαντικό δημοσίευμα σχετικά με 2 τόνους νωπού κρέατος του προγράμματος ΤΕΒΑ που «έκαναν φτερά»



Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Πρωινός Λόγος στις 17/7/2019, το οποίο υπογράφει η κα Ιωάννα Παπαδημητρίου και στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως «σε αποθήκη διανομής τροφίμων της περιοχής μας βρέθηκαν οι δύο τόνοι νωπού κρέατος και συγκεκριμένα τα κοτόπουλα που έκαναν φτερά από την αποθήκη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε τα έξης:

Το Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων παραδίδει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την εκάστοτε ποσότητα τροφίμων και η οποία συγκεντρώνεται σε συμβεβλημένη Αποθήκη Διανομής Τροφίμων στην Κοζάνη, όπου και αναδιανέμονται στους Δήμους για τη διάθεση στους ωφελούμενους.

Οι καταγεγραμμένες ποσότητες νωπών προϊόντων που μένουν αδιάθετες, εξαιτίας του γεγονότος πως η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν διαθέτει κατάλληλους χώρους συντήρησης, διατηρούνται στην Αποθήκη Διανομής Τροφίμων και χρησιμοποιούνται μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές, για τις ανάγκες του συσσιτίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης, όπως προβλέπεται.

Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Μαστρανέστης ΑΕΒΕ για την ευγενική εξυπηρέτηση, όπως και όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με διάφορους τρόπους το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Γιώργος Σιαμπανόπουλος
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.