Οριστικά εκτός ΕΡΤ η Ακριβοπούλου – Ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι αποχωρούν



Δε θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου, όπως κι άλλες εκπομπές με τη λήξη των συμβάσεων τέλος Ιουλίου.

Ως γνωστόν η δημοσιογράφος είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ΝΔ, όταν προ διετίας είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της από την κρατική τηλεόραση για τις «υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις» κατά του τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συν τοις άλλοις δεν πρόκειται να ανανεωθούν οι συμβάσεις των δημοσιογράφων Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Επόμενη Ημέρα», αλλά και της Φωτεινής Λαμπρίδη που παρουσιάζει την εκπομπή η «Άλλη Διάσταση».

Παράλληλα λήγουν και οι συμβάσεις δημοσιογράφων που είχαν προσληφθεί ως σύμβουλοι της διοίκησης. Εκτός της δημόσιας τηλεόρασης θα βρεθεί ο Πάνος Χαρίτος που είχε σύμβαση ως σύμβουλος του Λευτέρη Αρβανίτη αλλά και ο Σπύρος Χαριτάτος που είχε προσληφθεί ως σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου. Ο Γιάννης Δρόσος έχει ήδη παραιτηθεί και του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

Από το Star Channel

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οριστικά εκτός ΕΡΤ η Ακριβοπούλου – Ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι αποχωρούν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.