Ισόβια στον πρώην σύζυγο της Χρυσούλας Βλάχου για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στην Κοζάνη- «Γιατί μου στερείτε τον πατέρα μου» φώναξε η κόρη του



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ο σύζυγος της άτυχης Χρυσούλας Βλάχου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην Κοζάνη.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του συζύγου της Χρυσούλας Βλάχου ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό, ούτε αυτό του πρότερου έντιμου βίου που του αναγνωρίστηκε σε πρώτο βαθμό. Στην προηγούμενη συνεδρίαση ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του κατηγορουμένου προτείνοντας τότε την ενοχή του.

Η κόρη του κατηγορουμένου πριν την απόφαση του δικαστηρίου φώναξε πως ο πατέρας της είναι αθώος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί καταδικάζετε έτσι έναν αθώο; Γιατί μου στερείτε τον πατέρα μου;» μέσα σε φορτισμένο κλίμα.

Η απόφαση του Εφετείου Κοζάνης βγήκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, σε μια πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2019. Ο ίδιος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε 20ετή φυλάκιση και σήμερα 16 Ιουλίου 2019 στα δικαστήρια της Κοζάνης γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης με την καταδικαστική και πάλι απόφαση εις βάρος του, αυτή τη φορά με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Βλάχου βρέθηκαν από νωρίς στα Δικαστήρια της Κοζάνης, οι οποίοι χειροκρότησαν κατά την απόφαση του δικαστηρίου, εμφανώς συγκινημένοι.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ισόβια στον πρώην σύζυγο της Χρυσούλας Βλάχου για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στην Κοζάνη- «Γιατί μου στερείτε τον πατέρα μου» φώναξε η κόρη του

  1. Πολλά δάκρυα για τον πατέρα η κόρη που επλασε όπως ήθελε η γιαγιά της για την μανα της που βρίσκεται της είπε κανείς αλλά Ελπίζω να το καταλάβει Πριν είναι αργά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.