Αδυναμία στελέχωσης της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης για εφημεριακή κάλυψη



Αδυναμία στελέχωσης της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης για εφημεριακή κάλυψη.

Δείτε εδώ τη σχετική επιστολή της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

2 σχόλια στο άρθρο “Αδυναμία στελέχωσης της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κοζάνης για εφημεριακή κάλυψη

  1. Η υποβαθμιση της Ψυχιατρικης Κλινικης του Γ.Ν.Κοζανης συνεχιζεται απο τις αρχες του χρονου .Παρα την ενημερωση ολων των φορεων η αδιαφορια της 3ης υπε οδηγησε την κλινικη σε επισφαλη λειτουργια ,καθως ουσιαστικα 2(δυο) ιατροι- ο υπογραφων και η επικουρικος ψυχιατρος- εφημερευουμε και διακπεραιωνουμε εργο αναντοιστιχο των δυνατοτητων μας. .Η ανακοινωση αυτη ( αλλωστε η κλινικη απο μηνων εφημερευει με τη συνδρομη ιδιωτων, η ιατρων απο Θεσσαλονικη) ειναι η ταφοπλακα της μονης ψυχιατρικης κλινικης του ΕΣΥ στη Δυτικη Μακεδονια. Γιατι μια μοναδα υγειας υποβαθμιζεται οταν δεν εφημερευει σταθερο ιατρικο προσψπικο..Ο υπογραφων και οι δυο(2) συναδελφοι δωσαμε και δινουμε τον αγωνα για τη λειτουργια της, χωρις δυστυχως βοηθεια .(π.χ. τον Ιουνια τις εφημεριες καλυψαν 5 και πλεον διαφορετικοι ιατροι,συμπληρωνοντας το προγραμμα παρα τις αντιρησεις μας για την επισφαλεια λειτουργιας ). Δηλωνουμε οτι θα υπερβαλλουμε εαυτον ωστε η Κλινικη να συνεχισει το εργο της αυτονομα χωρις εξαρτησεις απο τον οποιοδηποτε,, με σταθερο και μονιμο ιατρικο προσωπικο.
    Ευχαριστουμε την Ε.Ι.Ν.Δ.Υ.Μ. για την αλληλεγγυη και τη συνεχη στηριξη.
    Κωνσταντης Δημητριος .ψυχιατρος. Επιμελητης Α ΕΣΥ, ,Ψυχιατρικη Κλινικη Γ.Ν.Κοζανης.

  2. Συνταξιοδοτήθηκε ο Διευθυντής και η κλινική κατέρρευσε.. είστε μόνο αερολογίες και ανακοινώσεις για να κρύψετε την ανεπάρκεια σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.