ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Ηλεκτρίστηκε η Γραμμή στην Ποτίδαια Χαλκιδικής μετά τις αδιάκοπες προσπάθειες των συναδέλφων

Οι συνάδελφοι σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ κέρδισαν και πάλι το στοίχημα

Μετά από συνεχείς , πολύωρες και αδιάκοπες προσπάθειες οι συνάδελφοί μας τεχνικοί του ΑΔΜΗΕ κατάφεραν να επισκευάσουν τη βασική βλάβη και να ηλεκτροδότησουν το δίκτυο Υψηλής Τάσης στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Μόλις πριν από λίγη ώρα ηλεκτρίστηκε η βασική Γραμμή που τροφοδοτεί την πληγείσα περιοχή (Γραμμή Μεταφοράς (ΓΜ) 150 kV Μουδανιών – Κασσανδρείας) επιτρέποντας πλέον στους συναδέλφους τεχνικούς της Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) να επιχειρήσουν άμεσα για την αντιμετώπιση των βλαβών στη μέση (ΜΤ) και χαμηλή τάση (ΧΤ).

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συγχαίρει για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους που εργάστηκαν με ζήλο και αυταπάρνηση , ορισμένοι –μάλιστα- από αυτούς έχοντας διακόψει την άδειά τους ή το ρεπό τους.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ γνωρίζουν ότι συμμετέχουν στη διανομή ενός βασικού αγαθού όπως η ηλεκτρική ενέργεια και έχοντας πλήρη συνείδηση του ρόλου τους πήραν μέρος αποφασιστικά σε μια «μάχη με το χρόνο» για 35 ώρες χωρίς σταματημό!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.