Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης στα Σέρβια – Νίκος Σαρρής: «Στόχος η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και των προοπτικών της περιοχής»Στα Σέρβια συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του φορέα. Η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων συνεδριάσεων που πραγματοποιήθηκαν σε Πτολεμαΐδα και Νεάπολη.

Στη διαδικασία παρέστησαν ο νεοεκλεγείς βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Γιώργος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, καθώς και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγράφηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων, επαναπροσδιορίστηκε η εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου για την επόμενη διετία, ενώ λήφθηκε απόφαση για τη δημιουργία Δομής Στήριξης Επιχειρήσεων.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νίκος Σαρρής «Στόχος μας είναι η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και των προοπτικών της περιοχής. Σκοπός της διοίκησης είναι να πραγματοποιήσει ανάλογες διαδικασίες σε όλο το νομό, ώστε να δώσουμε λόγο στους επιχειρηματίες της κάθε περιοχής και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος. Δυστυχώς τα προβλήματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα είναι πάρα πολλά. Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η διοίκησή του πραγματοποιεί προσπάθειες επίλυσή τους. Εδώ στα Σέρβια θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Εμπορικό Σύλλογο, τα Σωματεία Μαρμάρων, με τα Σωματεία Ιδιοκτητών Φορτηγών που δουλεύουν στα ορυχεία της περιοχής, αλλά και με τους τοπικούς φορείς για να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο που θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες και την κοινωνία της
περιοχής των Σερβίων».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.