Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και το Σωματείο «Η Ένωση» για τις προσπάθειες των συνεργείων των ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ στη Χαλκιδική

Τραγωδία με έξι νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
Ακραία καιρικά φαινόμενα – Εκτεταμένες ζημιές

Θρηνούμε σήμερα για την απώλεια έξι ανθρώπων και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους οικείους τους αλλά και στους δεκάδες τραυματίες.

Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε μέσα σε ελάχιστο χρόνο μια μεγάλη περιοχή της Χαλκιδικής προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές , μεταξύ των οποίων και ζημιές στα δίκτυα της χαμηλής και μέσης τάσης (ΧΤ και ΜΤ) αλλά και στις υποδομές της Μεταφοράς (ΥΤ).

Από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ (ΧΤ και ΜΤ) και του ΑΔΜΗΕ (υψηλή τάση ΥΤ) κινητοποιήθηκαν άμεσα προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν και να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Οι συνάδελφοί μας στα συνεργεία των ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ καταβάλλουν έντονες προσπάθειες με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και δείχνουν -όπως πάντα- ιδιαίτερο ζήλο , ξεπερνώντας τους εαυτούς τους αλλά είναι χρήσιμο να επαναλάβουμε ότι χρειάζεται προσοχή , τήρηση των κανόνων και σύνεση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


ΕΝΩΣΗ:

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Χαλκιδική, είχαν σαν αποτέλεσμα να θρηνήσουμε 6 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», εκφράζει την λύπη του για την απώλεια των 6 ανθρώπων και για τους τραυματίες.

Από τα καιρικά φαινόμενα δεν έλειψαν και οι ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και όχι μόνο.

Συνεργεία των ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή για την αποκατάσταση των ζημιών και την ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους συναδέλφους για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.