Είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν ναρκωτικά σε παιδικές κούκλες!



Στην εξάρθρωση «οικογενειακής επιχείρησης», που λειτουργούσε ως οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθησαν ως μέλη 45χρονος και 20χρονη Έλληνες (πατέρας-κόρη) και 45χρονη από την Αλβανία (μητέρα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, το βράδυ της 06-07-2019 εντοπίσθηκε το αντρόγυνο στο Πλατύ Ημαθίας, να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 20χρονης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό παιδικής κούκλας δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη παρέλαβε την παιδική κούκλα με την κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Αθήνα και την μετέφερε μέχρι την Ημαθία με τρένο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 8.640 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, καθώς και δύο ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν σχισμές-κρύπτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ποσοτήτων κοκαΐνης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνηση ναρκωτικών, και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από το Thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.