Οι δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης για το εκλογικό αποτέλεσμα



Παρασκευή Βρυζίδου:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ, που έδωσαν την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη μας, με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, να στηρίξουμε πραγματικά τη χώρα και τον τόπο μας.

Προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους φίλους και τους ψηφοφόρους, που αυθόρμητα και πηγαία σαν χείμαρρος ξεχύθηκαν απ΄ άκρου σ΄άκρο του Νομού μας.

Η δικαίωση είναι όλων των ψηφοφόρων και το χρέος και η ευθύνη για ειλικρινή και αποτελεσματική ανταπόκριση δική μας.

Ο Αληθινός αγώνας τώρα ξεκινάει, γιατί δεν υπάρχει χρόνος και δεν επιτρέπεται να απογοητεύσουμε τους πολίτες.

Καταθέτουμε την εμπειρία μας και είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα, χάρη στη δύναμη και την ενότητα όλων των συμπολιτών μας.

Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου
Βουλευτής ΝΔ Νομού Κοζάνης


Μιχάλης Παπαδόπουλος:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μου από όλη την Π.Ε. Κοζάνης που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η αφοσίωση και η ειλικρίνεια των απλών πολιτών κατά την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα πραγματικά μου έδωσαν δύναμη και επιβράβευσαν την πολυετή προσφορά μου στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Η επιλογή εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα με δεσμεύει βαθύτατα στο να ανταποκριθώ με υπευθυνότητα και συνέπεια στο δύσκολο έργο που καλούμαι εκ νέου να αναλάβω.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έλαβε από τους πολίτες όλης της επικράτειας ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα ανάπτυξης. Από σήμερα, με τη συμβολή όλων και με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινάει για την Ελλάδα μια «νέα πιο φωτεινή εποχή»

Μιχάλης Παπαδόπουλος
Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης


Δήλωση Γιώργου Αμανατίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Τώρα, Ξεκινάμε Μαζί!!!»

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Αποτελεί εντολή στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υλοποίηση του προγράμματος που καταθέσαμε στον ελληνικό λαό. Οι πολίτες επέλεξαν να εγκρίνουν με μεγάλη πλειοψηφία την πολιτική αλλαγή, σε όλη τη χώρα.

Η Ν.Δ. θα είναι Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, προωθώντας άμεσα βασικά νομοσχέδια για την επανεκκίνηση της χώρας, τη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για μεγάλες επενδύσεις, μείωση των φορολογικών συντελεστών και φυσικά τη δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας.

Ο Νομός Κοζάνης, θα έχει ισχυρή φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, συνεργαζόμενος αρμονικά και με τους υπόλοιπους συναδέλφους, συνθέτοντας δυνάμεις και προωθώντας όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η περιοχή μας πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα, όπως η ραγδαία εξελισσόμενη μεταλιγνιτική περίοδος, η ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες του Νομού μας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με επέλεξαν για την εκπροσώπηση του Νομού Κοζάνης στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Δεσμεύομαι πως από σήμερα ξεκινάει ένας δύσκολος αλλά ουσιαστικός αγώνας για μένα προσωπικά, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Συνεργάτες μου, όλοι εσείς.

Πολίτες, φορείς, αυτοδιοικητικοί, σύλλογοι, εκπρόσωποι εργαζομένων και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νομού Κοζάνης, με τους οποίους γνωριζόμαστε και εργαστήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια ώστε ο τόπος μας να πάει ένα βήμα μπροστά.

Οι εκλογές τελείωσαν.

Τώρα, Ξεκινάμε Μαζί!!!

Γιώργος Αμανατίδης- Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης


Δήλωση Χρόνη Ακριτίδη για το χθεσινό αποτέλεσμα

Το χθεσινό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών αποτελεί μεγάλη νίκη για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς και των έργων.

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νεοκλεγέντες βουλευτές του νομού Κοζάνης, και ιδιαίτερα τους νεοδημοκράτες συναδέλφους μου για τον σπουδαίο αγώνα και την τεράστια επιτυχία μας να εκλεγούν τέσσερεις εκπροσώποι της παράταξής μας στη Βουλή των Ελλήνων. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους πάνω από 6300 συμπολίτες μου που με τιμήσαν με τον σταυρό τους. Είμαι ευγνώμων για την πραγματικά συγκινητική στήριξη και η συμπαράστασή τους σ’αυτή την εξαιρετικά σύντομη αλλά τόσο ενταντική προεκλογική περίοδο.

Θα ήθελα, τέλος, να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και όλους τους εθελοντές μας για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε μαζί, νιώθω υπερήφανος για το παράδειγμα του νέου πολιτικού πολιτισμού που υπηρετήσαμε με τόση συνέπεια. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας.


Δήλωση της Ευλαμπίας Πρώϊου – Βαρζή

Μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, η υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Κοζάνης κα Ευλαμπία (Εύη) Πρώϊου – Βαρζή, δήλωσε στο λογαριασμό της στα social media:

“Η μεγάλη χθεσινή νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί μία νίκη όλων των Ελλήνων. Σήμερα ξημερώνει μία μέρα καλύτερη για το έθνος αλλά και μία μέρα εντατικής δουλειάς για να ξαναμπεί η χώρα και ο νομός Κοζάνης ξανά σε πορεία ανάπτυξης. Στη μάχη αυτή δηλώνω παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Βουλευτές της ΝΔ για την εκλογή τους η ευθύνη τους βαριά και οι προκλήσεις μεγάλες. Σε αυτήν τους την προσπάθεια δεν μπορεί να λείπει κανένας μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύτηκαν. Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για να τους δείξω ότι η προτίμηση τους στο πρόσωπο μου ήταν η σωστή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στους πολίτες του Βοϊου που με στήριξαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Μαζί θα αγωνιστούμε για τα προβλήματα της περιοχής μας και θα διεκδικήσουμε δυναμικά και με όλες τις δυνάμεις τα αυτονόητα.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να δώσω αυτόν τον όμορφο και τίμιο αγώνα χωρίς την στήριξη της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Εμείς που ζούμε στην περιοχή καθημερινά γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει αύριο. Μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την περιοχή μας. Στους κοινούς αγώνες μας και στην κοινή πορεία μας προς ένα καλύτερο αύριο δηλώνω παρούσα.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.