Συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας με τη Βιβλιοθήκη της Σιάτιστας

Η Μουσική έχει τη μαγική ικανότητα να μας μεταφέρει σε κόσμους μακρινούς και φανταστικούς. Με τη δύναμή της λοιπόν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 οι μικροί φίλοι της Μανούσειας Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ταξίδεψαν στο μακρινό Κογκό στα πλαίσια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης. Γνώρισαν τους ρυθμούς και τους ήχους των οργάνων της αφρικανικής χώρας και τραγούδησαν ένα παραδοσιακό τραγούδι- si si si si dolada- με τη συνοδεία ρυθμικών και χορευτικών κινήσεων.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τη Μανούσεια Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας και ιδιαίτερα την Διευθύντρια κ. Μάχη Μπουσταντζή και τον κ. Δημήτριο Λιάμα για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της Δράσης. Τέλος ευχαριστεί τους μικρούς φίλους της Βιβλιοθήκης που έλαβαν μέρος και τους εύχεται «Καλό Καλοκαίρι» και μακάρι η μουσική να γεμίζει τη ζωή τους καθημερινά!

Επίσης ενημερώνουμε τους μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να φοιτήσουν σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου του σχολείου μας (εκτός από την Α΄ Γυμνασίου) ότι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο 2465023461 ή στο mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr κάθε εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019 και κάθε Πέμπτη μέχρι το τέλος Αυγούστου για να ενημερωθούν για τη διαδικασία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.