Δήλωση του Μίμη Δημητριάδη για το εκλογικό αποτέλεσμαΘέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα , όλες και όλους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. ΄Ηταν ένας όμορφος και εμνευσμένος αγώνας ,δόθηκε με ανοικτή καρδιά και μυαλό ,προυπόθεση να γίνει στο μέλλον νικηφόρος.

Η εκλογική αναμέτρηση της 7 Ιουλίου, ανέδειξε την Ν.Δ. σε κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρή αντιπολίτευση, κλείνοντας με αυτόν τον συσχετισμό, τον κύκλο της μνημονιακής περιπέτειας της χώρας μας. Αφήνουμε την διακυβέρνηση της χώρας έχοντας επιτύχει σημαντικά πράγματα σε μια ταραγμένη εποχή και βάζοντας τον πήχη ψηλά. Βγήκαμε από τα μνημόνια και την επιτροπεία , ρυθμίσαμε το χρέος , βγήκαμε στις αγορές ,δημιουργήσαμε αποθεματικό 37 δις ευρώ και ρεκόρ εισροής ξένων επενδύσεων.

Μπήκαμε στην εποχή του ενάρετου οικονομικού κύκλου ,της ευημερίας και της δίκαιης ανάπτυξης. Προσδώσαμε αξία στον τόπο μας , δώσαμε λύσεις, αναπτυξιακό σχέδιο και όραμα στην περιφερειακή μας ενότητα. Κρατήσαμε Δημόσια την ΔΕΗ, με σταθμούς και ορυχεία, φέρνοντας επενδύσεις 2 δις ευρώ. Επιπλέον ξεκινήσαμε το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και της στρατηγικής αποκατάστασης Λιγνιτικών Πεδίων. Δημιουργήσαμε Ισχυρό Πανεπιστήμιο σε Κοζάνη – Πτολεμαϊδα, ενισχύσαμε τα Νοσοκομεία και πολλαπλασιάσαμε τις Δημόσιες επενδύσεις. Σταματήσαμε τον καθοδικό κύκλο της εγκατάλειψης ,της συρίκνωσης και της απαξίωσης των πόλεων μας, από τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές.

Αυτό το εθνικό και τοπικό σχέδιο το υπηρέτησα με θάρρος, γνωρίζοντας πως βοήθησα τον τόπο και τους ανθρώπους μας σε μιά ιστορική καμπή.

Είμαι βαθιά συγκινημένος από την αγάπη ,την υποστήριξη αλλά και την ανταπόκριση, όλων όσων συναντηθήκαμε ,επικοινωνήσαμε και αγωνιστήκαμε μαζί για τα μικρά και τα μεγάλα, γεγονός το οποίο με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Να έχουμε όλες και όλοι δύναμη ζωής.

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήλωση του Μίμη Δημητριάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

  1. Ολόθερμα και εμείς αποφασίσαμε με την ψήφο μας. Εσύ με το κονκλάβιο (Καρυπίδης, εργολάβους, κ.α) εισαι εκτός βουλης. Η αριστερά εκπροσωπεί αρχές και όχι συμφέροντα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.