Γέμισε η Πτολεμαΐδα με αφίσες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την «προδοσία της Μακεδονίας» – Δείτε φωτογραφίες



Αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης γέμισε η πόλη της Πτολεμαΐδας, λίγες μέρες πριν της εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Οι αφίσες φέρουν τα πρόσωπα και τα ονόματα των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνη, αναγράφοντας: 

«Έλληνες Κοζανίτες, αυτοί ψήφισαν την προδοσία της Μακεδονίας, ξεπούλησαν το όνομά μας.

Και τώρα με θράσος ζητάνε ξανά την ψήφο μας.

ΜΑΥΡΟ!»

Δείτε τις σχετικές  φωτογραφίες:

 

[ngg src=”galleries” ids=”1070″ display=”basic_thumbnail”] 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

12 σχόλια στο άρθρο “Γέμισε η Πτολεμαΐδα με αφίσες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την «προδοσία της Μακεδονίας» – Δείτε φωτογραφίες

  1. οψιμοι Ελληνες οι ..γαλλοι.. της Πτολεμαιδας ευτυχως βρεθηκαν καποιοι θερμοι Ελληνες να σιγονταρουν τα εθνικιστικα παρατραγουδα…

  2. Ανημερωτα, ανιστοριτα, κλειστομυαλα φασιστακια της δεκαρας…ανοίξτε κανα βιβλιο, διαβαστε τη συμφωνια και μετα καντε την οποία τοποθέτηση.. Γεμισε ο τοπος “πατριώτες” με μηδενικη νοημοσύνη

    1. Ενώ εσύ έχεις υψηλό δείκτη νοημοσύνης ( ο ίδιος κρίνεις τον εαυτό σου !!!) Αμετανόητε. εθνομηδενιστη .

  3. Θωμάς Αγραφιώτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Τα σχόλια των Ανώνυμων δημοσιεύονται περισσότερο για κουτσομπολιό και χαβαλέ. Από τη στιγμή που είναι ανώνυμα, είναι άνευ αξίας. Η αλήθεια είναι ότι οι 4 προαναφερθέντες βουλευτές πέρασαν καλά, βολεύτηκαν και αν ξαναβγούν, έστω και κατά λάθος, δεν θα είναι κακό για αυτούς. Ο/οι επιτυχών/όντες θα το θεωρήσει/ουν και ως δικαίωση ίσως. Από εκεί και στο εξής, για να λέμε την πάσα αλήθεια, οι 4 αυτοί έκαναν πράξη όσα δεν τολμούσαν να κάνουν πράξη οι αντίστοιχοι γαλάζιοι. Το κοινό σημείο τους με τους γαλάζιους είναι ότι όλοι μαζί χαίρονται που πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών. Απλώς, οι γαλάζιοι θα επωφεληθούν και θα το παίζουν και μακεδονομάχοι, που ΔΕΝ είναι. Εν ολίγοις, τουλάχιστον οι 4 βουλευτές δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους. Αυτό είναι, αν μην τι άλλο, πιο έντιμο από τη γαλάζια δήθεν φιλοπατρία. Υ.Γ.: Παράκληση στο “Kozanilife.gr” να μην δημοσιεύει ανώνυμα σχόλια, άπαξ και είναι ανώνυμα είναι στάνταρ ανόητα.

    1. Η ανωνυμία είναι διεθνής πρακτική.
      Όλα τα ανώνυμα σχόλια δεν είναι ανόητα π.χ. γίδι, χαχαχα, Μπεεεεεε, Ανοησία είναι να εξισώνετε την πρακτική των κομμάτων Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό. Οι της Ν.Δ. σαφώς και δεν δικαιούνται να το παίξουν μακεδονομάχοι.
      Αλλά δεν έδωσαν αυτοί την εθνότητα και τη γλώσσα στους Σκοπιανούς. Τα έδωσαν όλα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και δικαιούνται το παράσημο των εθνομηδενιστών.
      Ένας ανώνυμος (άρα ανόητος) ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς.

    2. Δηλαδή εσύ που έγραψες επώνυμα το σχόλιό σου,θεωρείς πως αυτόματα είναι σοβαρό;Η ανοησία ή η σοβαρότητα βρίσκεται στο περιεχόμενο κι όχι στη φωτογραφία και την υπογραφή.Κατά τα άλλα συμφωνώ εν μέρει με το σκεπτικό σου.

  4. Η ανωνυμία είναι διεθνής πρακτική.
    Όλα τα ανώνυμα σχόλια δεν είναι ανόητα π.χ. γίδι, χαχαχα, Μπεεεεεε, Ανοησία είναι να εξισώνετε την πρακτική των κομμάτων Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό. Οι της Ν.Δ. σαφώς και δεν δικαιούνται να το παίξουν μακεδονομάχοι.
    Αλλά δεν έδωσαν αυτοί την εθνότητα και τη γλώσσα στους Σκοπιανούς. Τα έδωσαν όλα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και δικαιούνται το παράσημο των εθνομηδενιστών.
    Ένας ανώνυμος (άρα ανόητος) ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς.

    1. καλα το ειπες επειδη κρατανε ενα στυλο και γραφουν οτι @@@@@@ θελουν νομιζουν οτι κατι ειναι δημοσιογραφακια του @@@@@@ ειναι

  5. Να ακυρωσετε τη συμφωνια βρε να τους λεει ολος ο κοσμος νετα σκετα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ειναι ενταγμενοι και στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε και εσεις να τους λετε οπως κανονιζε ο ανηψιος του εθναρχη σας NOVA MACEDONIA -SKOPIJE ……..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΤΕ…..

    1. Είπε ο Σκοπιανοτσολιάς : ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΤΕ…..

      -Στην πατριωτική λαοθάλασσα των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό, το αρρωστημένο μυαλό έβλεπε «το τέρας του εθνικισμού», «το τέρας της Δεξιάς»!
      Δεν αντέχουν τα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ οι αποδομητές της Ιστορίας.
      Γι΄αυτό : στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έπνιξαν στα χημικά τον ελληνικό λαό.Η ΕΛΑΣ άνοιξε πυρ με δακρυγόνα και άφησε πίσω της βομβαρδισμένο τοπίοΙατρικός Σύλλογος Αθηνών: Εγκληματική ενέργεια με την ανοχή της πολιτείας. ΤΑ ΝΕΑ 21-1-19
      Διάβασε και λιγάκι : Σκοπιανοί στην διεπιστημονική επιτροπή: «Δέν ξέρουμε γιατί μᾶς λένε Μακεδόνες! Ιούν 24, 2019 ( από ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ)
      Υ.Γ.
      1.Από τη δεκαετία του 1990 στην ανανεωτική Αριστερά η κοινωνιοκεντρική αντίληψη και ο πατριωτισμός άρχισαν να παίρνουν διαζύγιο μεταξύ τους. Γ. Καραμπελιάς( Συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής, εκδότης του Περιοδκού ΑΡΔΗΝ, οικονομολόγος και ιστορικός ερευνητής).
      2. Ο παλαίμαχος κομμουνιστής Π. Παπαγαρυφάλλου ,ο συγκρατούμενος του Φλωράκη δεν «πουλά» τη Μακεδονία μας! μιλά για τον ανθελληνικό ρόλο της Αριστεράς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.