Λαπίκωφ και Μακρυγιάννης του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο

Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς οι τελικές δοκιμασίες για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο, από 7 έως 11 Αυγούστου 2019.

Οι αθλητές μας Γεώργιος Μακρυγιάννης και Θεόδωρος Λαπίκωφ συμμετέχουν στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας από την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία τους στο κοινόβιο και την πολύ καλή εμφάνισή τους στις τελικές δοκιμασίες, ο Ομοσπονδιακός προπονητής τους επέλεξε να βρίσκονται ανάμεσα στους οκτώ εφήβους που
θα στελεχώσουν τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας σε μια διοργάνωση που συγκαταλέγεται στις πρώτες δοκιμαστικές διοργανώσεις (test events) ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας γι’ αυτήν τους την επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στην προετοιμασία τους γι’ αυτήν την πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Το Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.