Δωρεά 464 βιβλίων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου μέσω του Future Lidrary



Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας «Μανούσεια» εντάχθηκε στη δράση «Ανάπτυξη Συλλογών Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών» για το 2019, που υλοποιείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) , μέσω της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library, η οποία αφορά τον εμπλουτισμό των Βιβλιοθηκών με νέες αξιόλογες εκδόσεις.

Παραλάβαμε από το Ίδρυμα Κ.Ι.Κ.Π.Ε. 464 βιβλία ποικίλου περιεχομένου και ενδιαφέροντος, αξιόλογων νέων εκδόσεων, τα οποία θα εμπλουτίσουν τις συλλογές της Βιβλιοθήκης μας και θα αποτελέσουν εύχρηστο υλικό για τους αναγνώστες μας.

Tην Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 παρουσιάστηκε σε επίσημη εκδήλωση, η αξιόλογη αυτή δωρεά, στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας και θα παραμείνει σε έκθεση ως τις 12 Ιουλίου στους χώρους της Βιβλιοθήκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο το «Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ» καθώς και το « Future Lidrary» , για την ευγενική τους αυτή προσφορά. Με την ενέργειά τους αυτή συμβάλλουν σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης μας. Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αποδεδειγμένα αξιόλογων νέων εκδόσεων και ξεχωριστά από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου αποτελεί τη βάση για την επίτευξη του στόχου της Βιβλιοθήκης να παραμείνει μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.