Συλλήψεις σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθησαν χθες (02-07-2019) τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 41 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες σε περιοχή της Πτολεμαϊδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Εορδαίας, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, που οδηγούσε ο ίδιος, αλλά και στην οικία του σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν συνολικά 71 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 νάιλον συσκευασία με αποξηραμένους βλαστούς κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Εορδαίας και Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.