Οι προπονητές των Ελπίδων της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης

Οι Ελπίδες Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης (θυγατρικός σύλλογος της Α.Ε. Κοζάνης), συμφώνησαν με τους προπονητές της ανδρικής ομάδας και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για την ερχόμενη σαιζόν 2019-20.

Ο Βασίλης Μαντζώλας θα είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης (Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης), της ομάδας Κ-16 (Παιδικό Τμήμα, γεν. 2004 και 2005) και της ομάδας Κ-12 (Τζούνιορ, γεν. 2008 και 2009).

Ο Μάκης Μαλούτας θα είναι προπονητής της Κ-14 (Προπαιδικό Τμήμα, γεν. 2006 και 2007). Σημειωτέων ότι ο Μάκης Μαλούτας θα είναι και προπονητής της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Κοζάνης (Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης).

Ο Νίκος Αντωνιάδης θα είναι προπονητής της Κ-10 (Μίνι, γεν. 2010 και 2011) και της Κ-8 (Προμίνι, γεν. 2012 και αργότερα).

Διοικητικά όλα τα τμήματα θα υπάγονται στην οκταμελή διοίκηση των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης ενώ οικονομικά θα υπάγονται στον κοινό προϋπολογισμό της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης, υπό την διεύθυνση του Οικονομικού Τμήματος του Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης.

Στην ανδρική ομάδα των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης εκπρόσωπος της διοίκησης προς τον προπονητή και τους παίκτες για αγωνιστικά θέματα θα είναι ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Νίκος.

Στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου (Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10/Κ-8) θα υπάρχουν από δύο έφοροι σε κάθε τμήμα που θα είναι υπεύθυνοι για την συλλογή των συνδρομών και την ομαλή λειτουργία των τμημάτων.

Στόχος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης είναι η δημιουργία νεαρών ποδοσφαιριστών με ήθος και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που σταδιακά θα προωθηθούν μέσα από τα ηλικιακά τμήματα στην ανδρική ομάδα των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης κι από κει στην ανδρική ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης.

Δέσμευση της διοίκησης είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και γονείς) θα συμπεριφέρονται με αξιοπρέπεια, χωρίς διαμαρτυρίες και ακραίες συμπεριφορές, γιατί αυτό που προέχει είναι η χαρά του παιχνιδιού κι όχι η νίκη με κάθε μέσον.

Η νέα διευρυμένη διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης (πρόεδρος Στέλιος Μιχούλας) και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης (πρόεδρος Κώστας Βελιντσιάης) εύχεται στους προπονητές καλή επιτυχία στο έργο τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.