Δήμος Κοζάνης: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο της αγροτικής οδού Αγίας Παρασκευής – Καρυδίτσας με την Εγνατία ΑΤΕΒΕ



Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, και της αναδόχου εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ, η σύμβαση για το έργο “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ”, που αφορά την ασφαλτόστρωση της οδού μεταξύ Καρυδίτσας – Αγίας Παρασκευής και της οδού που οδηγεί στο πάρκο Αγίας Παρασκευής του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρυδίτσας.

Το έργο αφορά συγκεκριμένα την βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών (πλάτος και κλίσεις οδοστρώματος), την διευθέτηση των ομβρίων και την ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού που συνδέει τις Τοπικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής – Καρυδίτσας, μήκους 3.900μ.

Περιλαμβάνει τις εξής εργασίες : 1. Χωματουργικά- Εκσκαφές, 2. Οδοστρωσία, 3. Ασφαλτοστρώσεις, 4. Σκυροδέματα, 5. Σήμανση – Ασφάλεια. Ο προϋπολογισμός Δημοπράτησης είναι 1.550.000,00 Ευρώ συμπ. ΦΠΑ και ο προϋπολογισμός Σύμβασης είναι 581.109,36 Ευρώ συμπ. ΦΠΑ (Χρηματοδότηση: ΕΑΠ 2012-2016 και ΣΑΤΑ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.