Συλλήψεις ατόμων σε περιοχές της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθησαν την 24 και 25-06-2019 το βράδυ σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 37 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη την 24-06-2019 βραδινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 32χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και -6- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη την 25-06-2019 βραδινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαϊδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Κοζάνης και Εορδαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.