Υπεγράφη από το Δήμαρχο Εορδαίας η σύμβαση του έργου για τα διυλιστήρια του Δ.Δ. Πτολεμαΐδας

Υπεγράφη τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 από το Δήμαρχο Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και τον ανάδοχο εργολάβο Νίκο Πολυζώη , συμφωνητικό εκτέλεσης έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού κόστους 491.574,90 ευρώ.

Ιδιαίτερα σημαντικές και άκρως απαραίτητες χαρακτήρισε αυτές τις παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Εορδαίας , καθώς με την πλήρη, άρτια , ασφαλή και έντεχνη εκτέλεση του έργου , αναβαθμίζονται οι λειτουργίες της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Στη σημαντικότητα του έργου αναφέρθηκε , από την πλευρά του και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας επισημαίνοντας ότι θα καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες , ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους τρέχοντος έτους.

Να σημειωθεί ότι η εκτέλεση και αποπεράτωση του έργου θα πραγματοποιηθεί με βάση τη συνολική προθεσμία αποπεράτωσης , που ανέρχεται σε 28 εβδομάδες και μετριέται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 
 

12 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.