Υπεγράφη από το Δήμαρχο Εορδαίας η σύμβαση του έργου για τα διυλιστήρια του Δ.Δ. Πτολεμαΐδας



Υπεγράφη τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 από το Δήμαρχο Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και τον ανάδοχο εργολάβο Νίκο Πολυζώη , συμφωνητικό εκτέλεσης έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού κόστους 491.574,90 ευρώ.

Ιδιαίτερα σημαντικές και άκρως απαραίτητες χαρακτήρισε αυτές τις παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Εορδαίας , καθώς με την πλήρη, άρτια , ασφαλή και έντεχνη εκτέλεση του έργου , αναβαθμίζονται οι λειτουργίες της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Στη σημαντικότητα του έργου αναφέρθηκε , από την πλευρά του και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας επισημαίνοντας ότι θα καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες , ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους τρέχοντος έτους.

Να σημειωθεί ότι η εκτέλεση και αποπεράτωση του έργου θα πραγματοποιηθεί με βάση τη συνολική προθεσμία αποπεράτωσης , που ανέρχεται σε 28 εβδομάδες και μετριέται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.