Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δ.Σ. της νέας διοίκησης της Α.Ε. ΚοζάνηςΟλοκληρώθηκε με επιτυχία στις 24/6/2019 το πρώτο Δ.Σ. της νέας διοίκησης της Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ.

Στην ημερήσια διάταξη της πρώτης συνάντησης του νέου Δ.Σ. ήταν και η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. της Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ για την διετία 1-6-2019 έως 31-5-2021.Μετά από διαλογική συζήτηση το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ θα είναι ως εξής:

Πρόεδρος: Στέλιος Μιχούλας
Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Σιαμπανόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Μαχτής
Ειδικός Γραμματέας: Ιωάννης Σιαμπανόπουλος
Ταμίας: Νικόλαος Σιδηράς
Γενικός Αρχηγός: Γεώργιος Ζαχαρίας
Εφορος Ποδοσφαίρου: Αθανάσιος Γκανίδης
Εφορος Αθλοπαιδιών: Χρήστος Μπακόλας
Μέλος: Νικόλαος Ζαρκαντζάς
Μέλος: Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος
Μέλος: Νικόλαος Στάμκος
Μέλος: Γεώργιος Τάρας
Μέλος: Δημήτριος Τριανταφυλλίδης

Στο συμβούλιο έγινε η πρόταση του προέδρου Μιχούλα Στέλιου για την μορφή, τα μέλη, την σύσταση και το οργανόγραμμα του συλλόγου η οποία έγινε δεκτή ομόφωνα από όλα τα μέλη.

Κάθε μέλος του Δ.Σ., πέρα από το επίσημο αξίωμα του, τοποθετήθηκε σε ένα από τα τέσσερα Τμήματα του οργανογράμματος: Διοικητικό, Αγωνιστικό, Οικονομικό και Προβολής/ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων τέθηκαν ζητήματα για την λειτουργία και τους στόχους του συλλόγου, την νέα σύσταση του Δ.Σ., την λειτουργία των ακαδημιών, τα νέα χρώματα της ομάδας, το όνομα, το γήπεδο προπονήσεων και η έδρα!

Τα σημαντικότερα εξ’ αυτών:

Στόχοι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Η δημιουργία μίας σοβαρής, ανταγωνιστικής ομάδας που θα τερματίσει ψηλά στην βαθμολογία την ερχόμενη σαιζόν 2019-20 και ταυτόχρονα θα βάλει τις βάσεις για πρωταθλητισμό την μεθεπόμενη σαιζόν 2020-21 .

Οι στόχοι της θυγατρικής ομάδας Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης θα είναι η παραμονή στην Β’ Κατηγορία και η ανάδειξη νέων ταλέντων από το Παιδικό Τμήμα

Όραμα

Όπως ειπώθηκε στο συμβούλιο της ομάδας η Κοζάνη είναι η μόνη πρωτεύουσα περιφέρειας η οποία δεν είχε ποτέ ποδοσφαιρική ομάδα στην Ά εθνική κατηγορία, μάλιστα το ποδόσφαιρο της πόλης και όλης της περιφέρειας φυτοζωεί για χρόνια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, τόσα χρόνια που έχει χαραχτεί στο ποδοσφαιρικό μας DNA! Το γεγονός αυτό καθιστά αναγκαίο να τεθεί ένα τολμηρό, ισχυρό Όραμα και ένας αυστηρός προγραμματισμός γύρω από αυτό ώστε η πόλη αυτή να ανέβει επίπεδο! Το πλήρες Όραμα θα ανακοινωθεί σε προσεχείς συνεντεύξεις από τον πρόεδρο της ομάδας Μιχούλα Στέλιο.

Ακαδημίες

Αποφασίστηκε ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών και ορίστηκαν οι υπεύθυνοι για την ομαλή καθημερινή λειτουργία και εναρμόνιση των ακαδημιών με το Όραμα της ομάδας, με επίκεντρο το παιδί-αθλητή! Το παιδί είναι το επίκεντρο των στόχων του προέδρου και για αυτό είναι προσωπική δέσμευση πως το κάθε παιδί θα εφοδιαστεί πλήρως με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό!

Όνομα

Αποφασίστηκε πως το όνομα της ομάδος θα είναι το Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ , με σημαντικότερο στοιχείο το ΚΟΖΑΝΗΣ καθώς οι στόχοι και το όνειρο του συλλόγου αφορά όλη την πόλη, τον νομό και την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας!

Γήπεδο

Η έδρα της Α.Ε. Κοζάνης θα είναι το Γήπεδο Λευκόβρυσης. Η έδρα των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης και του Τμήματος Κ-16 της Ακαδημίας θα είναι το Στρατιωτικό Γήπεδο. Η έδρα των υπολοίπων τμημάτων της Ακαδημίας (Κ-14, Κ-12, Κ-10) θα είναι το Γήπεδο Λευκόβρυσης .

Παράλληλα καλούμε τον δήμο σε συζητήσεις για την ανάπλαση του στρατιωτικού γηπέδου ως μέγιστη αναγκαιότητα καθώς όλοι γνωρίζουμε τον προβληματικό χαρακτήρα του γηπέδου! Σκοπός αυτής της συζήτησης είναι να δημιουργήσουμε με την βοήθεια τους Δήμου ένα γήπεδο κατάλληλο για την προπόνηση των ακαδημιών άλλα και έπειτα την χρησιμοποίηση ως έδρα από την Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ!

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.