Ο Λάζαρος Κωτσίδης υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στην Κοζάνη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λάζαρου Κωτσίδη με την Ένωση Κεντρώων ως βουλευτής στον Νομό Κοζάνης.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω προς όλα τα μέσα ενημέρωσης αλλά και σε όλους τους πολίτες του Νομού Κοζάνης την υποψηφιότητα μου ως βουλευτής με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων.

Ο λόγος που επέλεξα αυτό το κόμμα είναι οι θέσεις του όσον αφορά όλα τα θέματα που απασχολούν την χώρα αλλά και διαχρονικά προβλήματα της πολιτείας μας που επιζητούν επίλυση όπως το ρουσφέτι, η έλλειψη ελέγχου επιβολής των νόμων και η αδυναμία να ακουστεί η αλήθεια μέσα σε όλη αυτή την προπαγάνδα που επικρατεί.

Θα ήθελα να στείλω έξι μηνύματα προς τον Ελληνικό λαό.

Νέες Γενιές: Ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας τα τελευταία σαράντα χρόνια έφερε σήψη και μαρασμό στην Ελληνική κοινωνία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απέχθεια και την αδιαφορία των νέων όσον αφορά την πολιτική ζωή. Οι νέοι είναι αυτοί που καλούνται σήμερα να πληρώσουν τα σπασμένα των προηγούμενων γενεών και να φανούν θαρραλέοι απέναντι στα δεινά που έπονται. Η πλειοψηφία των νέων έχει διαφύγει στο εξωτερικό ή στα νησιά της χώρας μας ως έσχατη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εάν δεν διορθώσουμε την πολιτεία μας όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η μάστιγα αυτή θα μας φέρει στο χείλος του γκρεμού με μια γερασμένη Ελλάδα που παλεύει για να ζήσει.

Αποχή: Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα όπου απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία του είναι η συμμετοχή όλων. Δίχως αυτή, μετατρέπεται σε ολιγαρχία, κατά την οποία κυβερνούν το πολύ 2.000.000 πολίτες στην συγκεκριμένη περίπτωση της Ελλάδας.

Ρουσφέτι: Ποινικοποίηση του ρουσφετιού. Ο πολιτικός που θα αποδεικνύεται πως έχει μεσολαβήσει, θα χάνει την πολιτική του ιδιότητα. Οι προσλήψεις όλων τον υπαλλήλων οι οποίοι πληρώνονται από το Ελληνικό κράτος και κατ’επέκταση από τους φόρους μας, θα γίνονται με τυφλό σύστημα μορίων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, καταθέτοντας τα πτυχία, την οικογενειακή κατάσταση και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Είναι αδιανόητο το 2019 να προσλαμβάνονται άνθρωποι επειδή είναι φίλοι βουλευτών, υπουργών κλπ.!

Χρεοκοπία: Η χώρα δεν χρεοκόπησε το 2009! Τότε εμφανιστήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της ηθικής μας πτώχευσης και κατ’επέκταση και οικονομικής. Ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί κάποιοι ή εσκεμμένα εθελοτυφλούν και πολιτεύονται με μεγάλες υποσχέσεις για παροχές από μια χώρα που είναι αβέβαιο εάν θα έχει να πληρώσει τα χρεόγραφα της το επόμενο τρίμηνο.

Ευρωπαϊκή Ένωση: Η γειτονιά που κατοικούμε ανέκαθεν είχε εντάσεις και πολέμους. Θα ήταν ανόητο με τόσους εχθρούς γύρω μας να πορευτούμε μόνοι. Η Ευρώπη μπορεί να έχει πολλά προβλήματα ακόμη διότι βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίηση της, αλλά μπορεί να προσφέρει πολλές διπλωματικές λύσεις σε αντιπάλους που μόνοι μας δεν θα τα καταφέρναμε.

‘’Διαίρει και βασίλευε’’: Σε αυτή την χώρα, είμαστε όλοι συγκάτοικοι και συμβιώνουμε βοηθώντας ο ένας τον άλλον, παράγωντας ο ένας για τον άλλον. Τα κόμματα εξουσίας, φυσικά αποσκοπούν στην διαίρεση και στον αλληλοσπαραγμό, στην μάχη των τάξεων ώστε να έχουν λόγο ύπαρξης. Ιδεολογικά τα μεγάλα κόμματα αδυνατούν να πείσουν, έτσι χτίζουν μυθεύματα και πορώνουν τα πλήθη ως ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν τα ποσοστά τους. Μόνο μαζί, με διάλογο και συνεννόηση θα μπορέσουμε να πετύχουμε την ευδαιμονία. Μόνο εάν αντιληφθούμε πως δεν είμαστε εχθροί μα συγκάτοικοι στην χώρα που ονομάζετε Ελλάδα.

Τέλος θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τα έντεκα σημεία της Ένωσης Κεντρώων.

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Λάζαρος Κωτσίδης υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.