Συνδυασμός Ενωμένη Εορδαία: Υπογραφή της ΚΥΑ για την παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς

Υπογράφηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση ως «Τροποποίηση της αριθμ. 36060/1155/Ε.103/13.06.2013 απόφασης», που αφορά την παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει την δυνατότητα διασφάλισης της απρόσκοπτης παροχής Τηλεθέρμανσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Η «Ενωμένη Εορδαία» ανέδειξε το συγκεκριμένο ζήτημα ως μεγίστης σημασίας, με γνώμονα την προστασία της κοινωνικής συνοχής των πολιτών, που εξυπηρετούνται από την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας και επιβαρύνονται από την ενεργειακή φτώχεια. Η επίλυση του ήταν πρώτη προτεραιότητα για την δημιουργία συνθηκών σταθερότητας, τόσο από οικονομικής όσο και από κοινωνικής πλευράς για την περιοχή.

Η συνένωση δυνάμεων όλων όσων ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μας δείχνει τον δρόμο.

Ο αγώνας για την διασφάλιση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της ΔΕΤΗΠ, για τη σύνδεση με τη νέα μονάδα Πτολεμαΐδα 5, από τον Δήμο Εορδαίας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης αλλά και ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό του τόπου μας, συνεχίζεται.

#η_ιστορία_γράφεται_από_τους_παρόντες
#ΕΝΩΜΕΝΗ_ΕΟΡΔΑΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.