Ο Μίμης Δημητριάδης για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παράταση ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς

Μια πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη για την για την απρόσκοπτη λειτουργία της ηλεκτροπαραγωγής της περιοχής μας και της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας είναι η σημερινή ολοκλήρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με πρωτοβουλία του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Σταθάκη.

Ολοκληρώθηκε η Κ.Υ.Α. ως “Τροποποίηση της αριθμ. 36060/1155/Ε.103/13.06.2013 απόφασης…”, όπου ορίζει την παράταση ωρών λειτουργίας κατά 32.000 ώρες του Α.Η.Σ. Καρδιάς και έχει πάρει ήδη το δρόμο για ΦΕΚ.

Γίνεται πράξη η υπόσχεση μας για την οριστική επίλυση του δραματικού προβλήματος που θα προέκυπτε στην περιοχή μας από την οριστική παύση λειτουργίας των μονάδων 3 και 4 της Καρδιάς.

Η Κ.Υ.Α. στηρίζεται σε αντίστοιχη προηγούμενη τροπολογία του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για το ζήτημα της παράτασης διάρκειας των ωρών λειτουργίας που αφορούσε τους ΑΗΣ της περιοχής μας.

Κάτι το οποίο είχα υποστηρίξει με επιμονή και αυταπάρνηση στην προ μηνών ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας.

Επομένως, μπορούμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον που εμείς οι ίδιοι οικοδομούμε.

Δημήτριος (Μίμης) Δημητριάδης
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.