Εκδήλωση στην Κοζάνη με τίτλο: «Άρωμα λογοτεχνίας σε μικρό μπουκάλι»Τι εννοούμε όταν λέμε Flash Fiction λογοτεχνία ή αλλιώς μικρομυθοπλασία; Το μέγεθος μετράει σε ένα λογοτεχνικό κείμενο; Μία καλή ιστορία χρειάζεται άραγε πολλά λόγια και τόμους τυπωμένων σελίδων για να ειπωθεί και να αγγίξει τον δέκτη της; Ερωτήσεις που θα τεθούν και ίσως απαντηθούν ή έστω αποτελέσουν μια αφετηρία για σκέψη.

Ας γνωριστούμε λοιπόν με τη Flash Fiction λογοτεχνία και εν προκειμένω με τη συλλογή λογοτεχνίας microfiction της Ελένης Δεληβοριά.

Πού; Στο Μπλε Ελάφι. Πότε; Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, στις 19:00. Ποιος; Η Ελένη Δεληβοριά, εκπαιδευτικός και λάτρης της γραφής θα μας εισαγάγει στον κόσμο της μικρομυθοπλασίας, η Ιωάννα Κωσταρέλλα, επίκουρη καθηγήτρια τμήματος δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. και η Βάια Λαμπροπούλου, εκπαιδευτικός, θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν κάποιες σκέψεις τους για το βιβλίο, ενώ η Ειρήνη Γκουζγκούνη θα μας ταξιδέψει μουσικά υπό τον ήχο του φλάουτου.

Την εκδήλωση διοργανώνει το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.