Συναυλία παραδοσιακής μουσικής από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης στο πλαίσιο των Λασσανείων 2019Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λασσάνεια 2019», το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει συναυλία παραδοσιακής μουσικής, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30μμ, στον αύλειο χώρο του ΔΩΚ.

Στην συναυλία συμμετέχουν η Χορωδία Παραδοσιακής μουσικής του ΔΩΚ, υπό τη διεύθυνση του κ. Βασίλη Δόντσιου και η Χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου «Σκ’ρκα», υπό τη διεύθυνση της κας Κλαίρης Τζιουρά και συνοδεία οργανικού συνόλου με τους Κλαίρη Τζιουρά πιάνο, Γιώργο Νικολαίδη ακορντεόν, Τάσο Πεσλή κιθάρα.

Συμμετέχει το σύνολο οργανικής παραδοσιακής μουσικής του ΔΩΚ, την επιμέλεια του οποίου έχουν οι κ. Σάκης Κουκουμπέσης και κ. Κώστας Ισπόγλου.

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, είναι ένα από τα Σύνολα – Τμήματα που δημιουργήθηκαν το 2017 – 2018, από το άνοιγμα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης προς την Παραδοσιακή Μουσική και άλλα είδη μουσικής πέραν της κλασικής παιδείας.

Η νεοσύστατη χορωδία διανύει το 2ο έτος ζωής της, και έχει ήδη συμμετοχές σε εκδηλώσεις του Ωδείου, του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, σε καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης αλλά και εκτός των συνόρων της.

Οι εμφανίσεις αυτές άφησαν άριστες εντυπώσεις και στάθηκαν ικανές να προσελκύσουν νέα μέλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.