Χάρης Κάτανας: «Δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την κυβερνητική αυτοδυναμία της ΝΔ και είμαι ήδη στην πρώτη γραμμή»



Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδέλτιου της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογική περιφέρεια Κοζάνης, θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που μου δίνει την ευκαιρία να αποδείξω ότι ήλθα στο κόμμα επειδή πίστεψα στον πολιτικό λόγο του και όχι για την “καρέκλα”.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις συναγωνίστριες και στους συναγωνιστές της παράταξης που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την κυβερνητική αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και για τη δικαίωση των πολιτικών επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη και είμαι ήδη στην πρώτη γραμμή. Είναι αγώνας πατριωτικός, είναι αγώνας για το αύριο και για το μέλλον του τόπου. Καμία ψήφος χαμένη.

Όλοι μαζί για τη νίκη.

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία.

Κάτανας Χάρης

2 σχόλια στο άρθρο “Χάρης Κάτανας: «Δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την κυβερνητική αυτοδυναμία της ΝΔ και είμαι ήδη στην πρώτη γραμμή»

  1. Τρομακτική φωτογραφία!!!!!
    Αρχίζουν σιγά σιγά ξεπετάγονται πάλι οι @@@@@@…
    Και μόνο την κορνίζα που έχει από πίσω αρκεί να καταλάβεις ότι αυτός ο τόπος νοσεί και διοικείται από @@@@@@@@@ …Ας περάσει το μήνυμα η αλήθεια πρέπει να λέγεται ….
    Δεν μπορώ να καταλάβω αύριο που δημιούργησαν το πρόβλημα το παίζουν σωτήρες?? Αύτος που ψήφισε ναι στα μνημόνια ενδιαφέρεται για το καλό τού τόπου και τον πολιτών??? Για ξυπνήστε ανθρωπάκια μου..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.