Δήλωση Γιώργου Τζίτζικα μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Κοζάνη: «θα συνεχίσω τους αγώνες ως απλός στρατιώτης και από όπου μου ζητηθεί»



Τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά από προτροπή, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου για πρώτη φορά, στη διαδικασία επιλογής του κόμματος της ΝΔ, σε κεντρικό επίπεδο. Τα τελευταία 2,5 χρόνια , έκανα μια συστηματική προσπάθεια να μεταφέρω το μήνυμα μιας νέας κατάστασης, σε κάθε σημείο της Π.Ε. Κοζάνης όπου βρέθηκα, κινητοποιώντας πρωτίστως τη γενιά μου και για αυτό είμαι πανευτυχής.

Η πίστη στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια άλλη Ελλάδα, με αξιοκρατία στις επιλογές μέσα στην παράταξη και κατ’ επέκταση στο ίδιο το κράτος, αποτελούν αρχές τις οποίες υπηρετώ και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι. Ανήκω στις γραμμές της ΝΔ, από μικρό παιδί. Έδωσα αγώνες ως φοιτητής, μέχρι πριν λίγους μήνες στους επαγγελματικούς χώρους και τα επιμελητήρια, θα συνεχίσω ως απλός στρατιώτης και από όπου μου ζητηθεί. Άλλωστε η πολιτική αλλαγή δεν είναι υπόθεση των λίγων, αλλά όλων μας, δεν είναι υπόθεση μονάδας αλλά ομάδας. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου στο μητρώο πολιτικών στελεχών της ΝΔ, μια οργανωμένη και πρωτόγνωρη δουλειά για ελληνικό πολιτικό κόμμα.

Οι επιλογές της παράταξης είναι συγκεκριμένες και δεν αμφισβητούνται. Αντιθέτως πρέπει να στηριχθούν. Προσωπικά θα το πράξω και καλώ σε πανστρατιά στελεχών, κοινωνικών ομάδων και φίλων της πολιτικής αλλαγής να πείσουν και τον τελευταίο πολίτη, να συνταχθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Χρόνη, το Γιώργο, τη Βίκυ, την Εύη, την Πόπη, το Στάθη και το Μιχάλη. Θα συνεχίσω τον αγώνα ώστε η γενιά μας να μείνει ΕΔΩ. Θα πορευτώ, εκπροσωπώντας τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι.

Ήμουν και θα παραμείνω πιστός στο όραμα για μια Ελλάδα η οποία μπορεί να μεγαλουργήσει στα χέρια των νέων ανθρώπων. Συνεχίζουμε…
#synexizoume #metonkyriako #nd

2 σχόλια στο άρθρο “Δήλωση Γιώργου Τζίτζικα μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Κοζάνη: «θα συνεχίσω τους αγώνες ως απλός στρατιώτης και από όπου μου ζητηθεί»

  1. ωραίος ο νεαρός ! ξεκίνα να κουβαλάς τα μπάνερ των άλλων υποψηφίων στα χωριά και μοιράζεις φυλλάδια στα σπίτια !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.