Συλλυπητήρια μηνύματα για τον άδικο χαμό του δασκάλου και προέδρου του Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη



Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης για τον πρόωρο θάνατο του συναδέλφου Αρβανίτη Νικόλαου»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης, μετά τη θλιβερή είδηση για τον πρόωρο θάνατο του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Αρβανίτη Νικόλαου, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση, αποφάσισε ομόφωνα σε ένδειξη πένθους να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στην Τοπική Κοινότητα Ρυμνίου στον Ιερό Ναό ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ημέρα Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 και να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου της Κοζάνης στους οικείους του εκλιπόντος.

Αντί στεφάνου, το ΔΣ αποφάσισε να καταθέσει συμβολικό ποσό στο «Δημοτικό Σχολείο Αιανής όπου υπηρετούσε ».

Το Δ.Σ.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Αρβανίτη, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρυμνίου, ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία.

Ένας νέος άνθρωπος με προσφορά στα κοινά, ένας καλός δάσκαλος και ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές του, μα πάνω απ΄ όλα ένας ακέραιος χαρακτήρας.

Ο Νίκος Αρβανίτης, υπήρξε μέχρι την τελευταία στιγμή εργατικός και με διάθεση πάντα να βοηθήσει τους γύρω του, με όποιον τρόπο μπορούσε.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Συλλυπητήριο της τοπικής κοινότητας Κερασιάς για τον θάνατο του Νίκου Αρβανίτη

Η τοπική κοινότητα Κερασιάς,γονείς και μαθητές εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη για τον άδικο χαμό του αγαπητού δασκάλου και πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Ρυμνίου Νίκου Αρβανίτη.

Έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άξαφνα, έφυγε για τις γειτονιές των αγγέλων ο αγαπημένος μας δάσκαλος και φίλος. Αποχαιρετούμε με πόνο βαρύ έναν άνθρωπο αξιόλογο, αξιοπρεπέστατο, εντιμότατο, ευχάριστο, έναν δάσκαλο άριστο και πολύ αγαπητό στους μαθητές του ….Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι…

Αντί στεφάνου αποφασίσαμε να καταθέσουμε συμβολικό ποσό στο δημοτικό σχολείο Αιανής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.