Με 3 μουσικές εκδηλώσεις ξεκινάνε τα φετινά 37α Λασσάνεια της Κοζάνης



Με συναυλία της Πανδώρας ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου τα 37α Λασσάνεια που διοργανώνουν ο ΟΑΠΝ, η ΚΔΒΚ και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης υπό την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Κοζάνης. Η φιλαρμονική ορχήστρα πνευστών θα παρουσιάσει στον Δημοτικό Κήπο στις 8:00 μ.μ. ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει από κλασικές συνθέσεις μέχρι σύγχρονες χορευτικές μελωδίες προκειμένου να υποδεχθούμε το καλοκαίρι οι νεότεροι αλλά και να αναπολήσουμε μέσα από διαχρονικές μελωδίες την ξεγνοιασιά των διακοπών οι μεγαλύτεροι.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί από το ΔΩΚ και τον ΟΑΠΝ το KOZANI DRUM DAY στον χώρο του ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. O διεθνούς φήμης PETE LOCKET συναντά επί σκηνής τους Έλληνες drummers Πάνο Βασιλόπουλο, Μένιο Πασσιαλή και Φώτη Βακουφτσή με special guests τους Δημήτρη Χρηστώνη στο μπάσο και Γιώργο Τζούκα στο πιάνο. Η δράση περιλαμβάνει σεμινάριο από 5.00μ.μ.-7.00μ.μ. και συναυλία στις 8.30μ.μ.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου τα Λασσάνεια φιλοξενούν, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στις 8:30 μ.μ., την 3η Καλλιτεχνική Μαθητική Ποντιακή Συναυλία της Σχολής Εκμάθησης Ποντιακής Λύρας του Νίκου Κοτταρίδη με ένα αφιέρωμα στη Γενοκτονία. Σε περίπτωση βροχόπτωσης η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην Αίθουσα Τέχνης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων των 37ων Λασσανείων που θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.