Ένα άκρως καλοκαιρινό Live με τον Σταύρο Κρητικό στο Ostria στη Νεράιδα Κοζάνης



Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στις 22:30 στο Ostria – Νεράιδα Κοζάνης

Ο Σταύρος Κρητικός γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1992 στη Θεσσαλονίκη , μετράει ήδη 10 χρόνια στην επαγγελματική μουσική “σκηνή” της Βόρειας Ελλάδος .

Έχοντας στο βιογραφικό του πολλά πετυχημένα νυχτερινά μαγαζιά και συνεργασίες , τα τελευταία 4 χρόνια επέλεξε τις εμφανίσεις με την μπάντα του σε clubs , φέρνοντας τον στα TOP , πιο συχνά και διαφορετικά lives της προτίμησης του κόσμου και των μαγαζιών .

Η διαφορετικότητα έγκειται στο 3.5 ωρών non stop mix full band live , που έχει ο ίδιος στήσει , όντας μουσικός , με όλες τις TOP ραδιοφωνικές επιτυχίες , από όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας των τελευταίων 30 χρόνων! Ένα live party που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις .

Ο ίδιος μουσικοτεχνολόγος – παραγωγός , συνθέτης και στιχουργός , έχει καταφέρει με τη δουλειά του πολλές φορές τη στήριξη του από πολλά και σημαντικά ραδιόφωνα της χώρας !

Στόχος του , το κοινό που τον ακολουθεί και μοιράζεται τη μουσική του , συνεχώς να αυξάνεται.

Η διαφορετικότητα της φωνής του , η σκηνική του παρουσία , καθώς και ο προσιτός εκτός σκηνής χαρακτήρας του , τον κάνουν άκρως δημοφιλή και αγαπητό .

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στις 22:30 στο Ostria – Νεράιδα Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.