Επιβεβαίωση πιστοποίησης του ISO της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης από Ανεξάρτητο Φορέα

Με επιτυχία διενεργήθηκε στις 11/6/2019 η προγραμματισμένη επιθεώρηση επιτήρησης του προτύπου ISO9001:2015 από τον αξιόπιστο γερμανικό φορέα πιστοποίησης DQS. Η επιθεώρηση είχε ως στόχο τον έλεγχο τήρησης των απαιτήσεων του ISO που ο Δήμος απέκτησε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2018.

Ο επιθεωρητής επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος έχει ένα καλά δομημένο σύστημα τυποποίησης, με ώριμες διαδικασίες εσωτερικής επιτήρησης και στοχοθεσία που παρακολουθείται σε τακτά διαστήματα.

Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, κυρίως στην εμπέδωση της νέας κουλτούρας που φέρνει το ISO από το σύνολο του προσωπικού της διεύθυνσης οικονομικών, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και εξειδίκευση των στόχων.

Στην διαδικασία επιθεώρησης έλαβαν μέρος από πλευράς Δήμου ο υπεύθυνος ποιότητας Δ. Κακουλίδης, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Χ. Καραλιώτας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Βαλαής και ο Γενικός Γραμματέας Β. Μπουγιοτόπουλος.

0 Shares

2 σχόλια στο άρθρο “Επιβεβαίωση πιστοποίησης του ISO της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης από Ανεξάρτητο Φορέα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.