Στοίχημα: Uefa Nations League και πρόγραμμα επόμενων ημερών



Καλησπέρα σας! Εχουμε μπει σε μία περίοδο λίγο περίεργη από στοιχηματικής άποψης. Ολοένα και λιγότερες οι επιλογές που έχουμε στο.. τραπέζι μας, ενώ και αυτές εναλλάσσονται με τέτοιο τρόπο που δεν σ’ αφήνουν να πάρεις.. ανάσα.

Το περασμένο Σ/Κ είχαμε τον τελικό του Champions League, όπου εγώ και ο Prosvoro γράψαμε την άποψή μας σε προηγούμενα άρθρα. Διαφωνήσαμε (ως προς το θέαμα).. συμφωνώντας (χαχα) ότι η Λίβερπουλ κέρδισε τον τελικό χάρη στους στυλοβάτες της. Εγώ ανέφερα τους Φαν Ντάικ και Αλισον, ο Prosvoro το πήγε μία γραμμή υψηλότερα (την μεσαία), στον Φαμπίνιο. Και καλώς έπραξε.

Αυτό που ξεκίνησα να πω και το διέκοψα κάνοντας ένα σχόλιο για τον τελικό, είναι ότι μετά από μία μεγάλη και απαιτητική σεζόν, καλούμαστε να ασχοληθούμε με πολλές και διαφορετικές διοργανώσεις. Προχθές (όπως είπα) ο τελικός, χθες η Β’ Ισπανίας, σήμερα το Nations League, την Παρασκευή θα έχουμε τα Προκριματικά του Euro2020. Ολα αυτά, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καυτό (όχι για τις θερμοκρασίες του/βρέχει σερί μέρες τώρα), έχοντας στο πρόγραμμα Κόπα Αμέρικα και Κόπα Αφρικα.

Η διακοπή στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα που όπως είχαμε πει θα μας απασχολήσουν μέχρι τα τέλη Ιούλη, βοηθά στο να δώσουμε το βάρος στις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν (Κόπα Αφρικα/Κόπα Αμέρικα).

Οπότε, μέχρι τις 15 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη η έναρξη του Κόπα Αμέρικα θα έχουμε κείμενα που θα επικεντρώνονται σ’ αυτό το τουρνουά και πιθανότατα κάποια μακροχρόνια.

Αυτά, για να ξέρετε τι θα επακολουθήσει και πάω τάχιστα στο Nations League, όπου σήμερα έχουμε τον ημιτελικό ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία. Να θυμίσω πως το τουρνουά διοργανώνεται στην Πορτογαλία, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας.

Βέβαια, αυτό το προβάδισμα σίγουρα δεν μπορεί να μεταφραστεί ως 1.70 στον άσο, καθώς και οι Ελβετοί διαθέτουν και αυτοί αξιόλογη ομάδα, ενώ οι Πορτογάλοι έδειξαν μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα στα δύο τελευταία τους παιχνίδια (για τα προκριματικά του Euro2020), όπου έληξαν ισόπαλα. Γενικά, οι Πορτογάλοι εσχάτως φαίνονται… εθισμένοι (4 σερί) στις ισοπαλίες και θεωρώ ότι και σήμερα είναι πολύ πιθανό να δούμε άλλη μία.

Σε στυλ.. fun bet θα επιλέξω το “να κερδίσει στα πέναλτι η Πορτογαλία” σε απόδοση 13.50. Καλό μεσημέρι, να ξαναλέμε αύριο ή μεθαύριο!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

 

Μονό:

5/6 – 21:45 – Πορτογαλία – Ελβετία: Να κερδίσει στα πέναλτι η Πορτογαλία (13.50) με 7.5 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: +3.268.45 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 7.50 μονάδες

Το Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Κόπα Αμέρικα 2019, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.