Ο Κ. Δεσποτίδης για τις εκλογές της 2ας Ιουνίου: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για πισωγυρίσματα σε λογικές διοίκησης του παρελθόντος»



Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα να αποτελώ μέλος αυτής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη, Τόπος να Ζεις» με επικεφαλής τον Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος την εκπροσωπεί εκλεγμένος από τη βάση της και λειτουργεί ως πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Εδώ και εννιά χρόνια έχουμε καταθέσει τις θέσεις μας για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Τα τελευταία πέντε χρόνια υλοποιούμε σταδιακά και μεθοδικά το πρόγραμμά μας προσφέροντας για το σκοπό αυτό ψυχή, χρόνο, σκληρή δουλειά και τιςγνώσεις μας, για να οδηγηθεί ο Δήμος με ασφάλεια στην επόμενη μέρα.

Το σχέδιό μας περιλαμβάνει τρείς βασικούς άξονες πάνω στους οποίους κινηθήκαμε με συνέπεια:

Διοικητική ανασυγκρότηση, αναδιοργάνωση και επαναφορά της κανονικότητας όσον αφορά στα οικονομικά, διοικητικά, οργανωτικά, περιβαλλοντικά και θέματα καθημερινότητας του Δήμου.

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα (χωροταξικά, πολεοδομικά, κυκλοφοριακά) για μια δημοκρατική, βιώσιμη,σύγχρονη, υγιή οικονομικά πόλη και οικισμούς, με πολίτες ισότιμουςκαι αλληλέγγυους.

Συστηματική προετοιμασία για την Δίκαιη Μετάβαση στην Μεταλιγνιτική Εποχή μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα αντικαταστήσει σταδιακά τη μονοκαλλιέργεια της ΔΕΗ προσφέροντας θέσεις εργασίας σε νέους τομείς που θα αναδυθούν.

Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα και σίγουροι με τη σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας, προτείνοντας νέο πρότυπο διοίκησης του Δήμου και αλλάζοντας στερεότυπα, συμπεριφορές και νοοτροπίες, ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί αποτελούν τον μοναδικό ασφαλή δρόμο για το μέλλον.

Το πρώτο βήμα έγινε με τις εκλογές της 26ης Μαΐου και ευχαριστώ τους συμπολίτες που επιβράβευσαν με την ψήφο τους τόσο τη συλλογική προσπάθεια της Δημοτικής Κίνησης, όσο και τη δική μου συμβολή σε αυτή.

Στις 2 Ιουνίου ζητάμε να μας δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσουμε το έργο μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για πισωγυρίσματα σε λογικές διοίκησης του παρελθόντος. Η τύχη του τόπου βρίσκεται στη δύναμη των πολιτών που θα πιστέψουν σε ένα μέλλον που αξίζει στα παιδιά τους.

Δεσποτίδης Κων/νος
Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.