Λ. Ιωαννίδης: «Κάποιοι επέλεξαν το δρόμο της «λάσπης» εις βάρος μας, σπίτι με σπίτι, καφενείο με καφενείο» – Πρόσκληση στον Λ. Μαλούτα για ζωντανή τηλεμαχία

Κε Μαλούτα, η παράταξη που οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί της χωρίζουν δημοσίως τους αιρετούς του Δήμου Κοζάνης σε «ικανούς» και «ανίκανους» με την επιδοκιμασία των υπολοίπων μελών, είναι ειρωνικό να κάνει λόγο για διχαστικές λογικές.

Άλλωστε, όσο εμείς σε όλη την προεκλογική περίοδο εκφέρουμε ουσιαστικό πολιτικό λόγο για το αύριο της περιοχής και την αντιμετώπιση των προβλημάτων, κάποιοι άλλοι επέλεξαν το δρόμο της «λάσπης» εις βάρος μας, σπίτι με σπίτι, καφενείο με καφενείο.

Τώρα όμως είναι η ώρα της αλήθειας!

Κε Μαλούτα, σας προσκαλούμε σε μια ζωντανή τηλεμαχία, όποτε και όπου επιθυμείτε, όπως εξάλλου είχαμε πριν από λίγες μέρες δεσμευτεί και εμείς ήδη έχουμε αποδεχτεί, για όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου μας.

Και ας αφήσουμε τους πολίτες να κρίνουν…

69 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Λ. Ιωαννίδης: «Κάποιοι επέλεξαν το δρόμο της «λάσπης» εις βάρος μας, σπίτι με σπίτι, καφενείο με καφενείο» – Πρόσκληση στον Λ. Μαλούτα για ζωντανή τηλεμαχία

  1. Τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί κάποιοι να την πέρασαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών, αλλά οι υποστηρικτές θα το πληρώσουν σε πολιτικό επίπεδο! Στα χαμένα θα πάνε όλοι, υποψήφιοι Δημαρχοι, Περιφερειάρχες και φυσικά ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Μαύρο! Αυτή είναι η δύναμη των πολιτών, αυτό θα κάνουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.